Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Óévbucsúztató "példamutatás" egy Szigetszentmiklósi képviselőtől! Avagy hogyan rugjunk bele azokba, akik embert csináltak belőlünk!

2016. december 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi és Buckai lakótársak keresték fel a Buckai Szövetség Egyesületet azzal kérdéssel, hogy láttuk-e, hogy olvastuk-e a népszerűségét és hitelességét vesztett Önkormányzati képviselő, Nagy János legújabb cikkét.

 

Őszintén szólva megkellett, hogy kérjünk embereket, hogy pontosan mutassák meg, mert a képviselő Úr, letiltással sújtja mindazokat, akik kimondják keményen vagy nem keményen az igazságot! Képviselő Úr nem szereti az igazat hallani! Pláne nem magáról!...  

 

Arra gondoltunk és azért is nem kerestünk rá mi semmilyen cikkére és írására és korábban az ünnepi vagy ünnepközi időszakban mást sem kértünk meg erre, hogy az ünnepnek, a meghittségnek, a szeretetnek egyáltalán létezik valamilyen fajta tisztelete és a képviselő Úr legalább ilyenkor képes civilizáltan és kulturáltan viselkedni, de tévedtünk!

 

Képviselő Úr leírta, hogy a Magyar Gárda egykori és Szigetszentmiklósi tagjai az anyjukat is képesek lennének 20 fillérért eladni és a Magyar Gárda, illetve a kurucz.info ezentúl a zsidóknak fog segíteni. Meglátásunk szerint csak alulművelt ember képes arra, hogy napjaink világában zsidózzon vagy zsidózik. És szintén meglátásunk szerint ez az ember biztosan nem tanulta meg a történelmet!

 

Képviselő Úr ezentúl óév búcsúztatóként úgy viselkedik, mint egy rossz kamasz, aki rátámad a szüleire. Képviselő Úrnak egykori Szigetszentmiklósi Magyar Gárda tagok mutatták meg az Önkormányzati ajtó kilincset! Sőt! Ők mutatták be a működést, a mechanizmust és az embereket! Ezen segítség nélkül és más egyéb fajlagos segítség nélkül képviselő Úr, ma képviselő és egyáltalán ismert személyiség se lenne! De képviselő Úr vagy szenilis vagy olyan kamasz gyermek, aki rátámad a szüleire.

 

Képviselő Úr az egykori Gárda tagokat, akiket jó barátjának tartott és támaszkodott a segítségükre nem kevesebbnek titulálja, mint árulónak, miközben képviselő Úr szerint nincs korrupció Szigetszentmiklóson, kemény munka képviselő lét és egyébként sok mindent jól csinál a FIDESZ-es Önkormányzati többség. Képviselő Úr az, aki amellett, hogy a testületi ülésen egyetlen épkézláb mondatot sem tud mekegés nélkül kimondani egyike azoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy meglegyen a 2016-os költségvetés, bármiféle további fejlesztési kedvezmény nélkül.

 

Képviselő Úr azt is elfelejtette a FIDESZ-es többség által tartott több milliós nagy zabálások vendégeként és bármely képen való háttérben felfedezhető szereplőjeként, hogy azzal hogy ezen nagy zabálásokon részt vesz óhatatlan szereplője és bűnöse a városi vagyon szétherdálásának és a teljesen alkalmatlan közlekedési koncepció helyben hagyásával azt is, hogy nem csak beszéde, de talán az olvasása is nehézkes vagy  alkalmi vakságot okozott a több milliós habzsi-dözsi.

 

Az álellenzék vezéralakjaként, aki demokráciért küzdő pártban valójában saját portáljain is bizonyíthatóan anti demokrata elfelejtette azt is, hogy a Polgármesteri többség és maga Szabó József polgármester is kiemelte: Minden FIDESZ-es Önkormányzat ilyen ellenzékről álmodik!

 

Tudják miért mondhatta: Mert az ellenzék az Önkormányzatban valójában nem igazán és szinte egyáltalán nem működik. Hogy ezután a FIDESZ-es Nagy János, aki az ÖSSZEFOGÁS frakcióval jutott be milyen árulókról beszélhet azt, ha nem volt tükör a közelében elképzelni sem tudjuk!

 

Ellenben igazságosnak tartanánk, ha tiszteletdíjának egy részét azoknak utalná, akiknek képviselő székét és tiszteletdíját köszönheti! Azoknak, akiket Szigetszentmiklós legnagyobb árulójaként ő árulózott le!

 

A Magyar Gárda egyébként sok hiedelemmel ellentétben tartalmazott szép dolgokat és jó embereket, mint ahogy tartalmazott érdekeseket, furcsa szemlélettel. Tekintettel azonban arra, hogy közössége sok más közösségtől nem tért el nem lehet csak így vagy csak úgy kiemelni! Örök demokrata szemlélet mellett majd mesélünk arról mi mit láttunk ebből!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9212080799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása