Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A szilveszteri bulizáskor gondoljunk a házi kedvencekre

2016. december 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Lassan elérkezik az év utolsó napja! Ezen a napon a hatalmas ünneplések és durrogások nagy eufóliát okozhat az embereknek! Csakhogy és sajnos az állatoknak nem! Ők félnek a hangzavartól, a petárdától! Legyünk hát rájuk tekintettel.

 

Arra kérünk ezért minden állattartót, hogy lehetőség szerint minden állatot, ha tudnak vigyenek a lakásba be és nyugtassák meg őket vagy legyenek velük. Ha nem lehet, akkor legyen olyan lehetőség, ahova elbújhatnak és talán biztonságra lelhetnek! Fontos az is, hogy legyen csipjük, de amely állatoknak nincsen azok gazdáit se vessük feltétlenül meg! Sok idős embert ismerünk ugyanis, akik otthon vannak, kis kedvencet tartanak, de a kertjüket sem igazán hagyják el. Az ebek oltására fiatalokat kérnek fel, akik az oltás segítségén kívül a becsippeltetéssel nem feltétlenül törődnek!

 

Felkérünk továbbá minden bulizó, az új évet üdvözlő, az óévet bucsúztató embert, hogy a petárdákat és egyéb durrogtató elemeket ne mások ablaka alatt, vagy sűrűn lakott területen használják, ahol állatok is lehetnek és megijedhetnek, de ahol kisgyermekek is pihennének és a zaj még nekik sem kellemes! Menjenek ki üres és szabad területekre nagyjából mindentől távol és ott rémiszgessék az óévet és köszöntsék az újat.

 

BOLDOG ÚJ ÉVET!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4112079903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása