Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Gazdaságélénkitő programot kíván elfogadni a Szigetszentmiklósi Önkormányzat

2016. december 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Gazdaságélénkítő programot kíván elfogadni a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, amelynek saját bevallása szerint a 4. legnagyobb Pest megyén belül az Iparűzési adóbevétele.

 

A programra 12 millió forintot terveznek kiadni, mellyel a munkahelyteremtést, a vállalkozások Szigetszentmiklósra szokását szeretnék elősegíteni.

 

Arról nem szól a pálma, hogy mi lesz a vállalkozókkal, ha véletlenül ők is a vevő nem fizetése miatt 10 napja 10.000 Ft-tal tartoznak. Vajon nekik is majd kiakarja vonatni az autójukat a forgalomból a Szigetszentmiklósi Önkormányzat?

 

S vajon nekik is ötször kell leadniuk az Iparűzési adóbevallásukat egy ugyanazon évről, egy ugyanazon cégről, mert elveszítette a hivatal?

 

Mert, ha igen, akkor a gazdaságélénkítés nem biztos, hogy sikeres lesz!...

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7912054345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása