Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Miért ünneplik a körforgalmi virágokat Szigetszentmiklóson?

2016. december 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbenve állnak Szigetszentmiklósi lakosok, amikor más településeken arról beszélnek mennyire irigylik ezt a várost, mennyire fejlődik és mennyire fejlett! Vajon mit láthatnak ők, amit az itt élők nem? Vajon mit érezhetnek fejlesztésnek?

 

Megkérdeztünk pár a környezetünkben élőt, hogy mi alapján gondolják így! S kiderült, hogy szép a körforgalom! Legalábbis ezt emelték ki!

 

Tudomásunk szerint ezt egyébként a város vezetése szokta is ünnepelni, no meg minden November végén szépen túllocsolni. Hátha kifagynak a virágok és a körforgalomban lehet korcsolyázni…

 

Így az ünnepekre készülve azonban mikor járunk a másfél sáv széles kétirányú forgalom mellett járdátlan utakon, ahol a kátyúzás azt jelenti, hogy dobnak pár kavicsot, amelybe nincs kötőanyag és nincs emúzió, mi nem látjuk annyira fejlettnek ezt a várost! Ahogy nem hat át az ünnep szelleme minket akkor sem, amikor egy kedves lakótárs a Bucka buszon éppen utazik a vesénkben, a másik meg a lábunkon nyomorog! A mi szótárunkban mást jelent a fejlett!

 

De azért mindent megteszünk, hogy még ilyen körülmények között is az ünnep szelleme áthasson minket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1412052795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása