Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Karácsonyra készülve - Rendkívüli lakossági megkeresés - Csapadékvíz elvezetés - Szakmai tanácsadás nem szakembertől? Olyantól akit kirúgtak a Postáról is?

2016. december 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A karácsonyi készülődés közben megdöbbenve vett egy újságot egy kedves lakótársunk a kezébe! Miután elolvasta a cikket és a haját tépte azonnal felkeresett bennünket!

A lakó elmondta, hogy megdöbbent, amikor elolvasta, hogy az a nő fogja a csapadékvíz elvezetéséről tájékoztatni a lakókat, akit tudomása szerint a Postáról és nem régen kirúgtak, hiszen képtelen volt az ügyfelekkel megfelelően, emberségesen beszélni és viselkedni!

Elmondta, hogy amikor a postán találkozott vele, akkor ezzel a hölggyel egyszer sem lehetett értelmesen beszélni! Úgy érezte magát a vele folytatott beszélgetés közben, mint mikor beszélget a születési rendellenességekkel született kisegítős hetedikes unokaöccsével! Legalábbis neki ez volt a véleménye!

Mint elmondta tisztában volt vele, hogy párt ember és egyes városi legendák szerint a város vezetése pont ezért mentette be és mint szerinte tudatlan pártkatonát tette be a vízművekbe!

És most ez a nő fog szakvéleményt adni? Egy olyan dologról, amihez különös szakértelem és odafigyelés kell? Csak így lehet ugyanis fertőzés veszélyeket, baleseteket, elöntéseket és esetleges életvesztéseket is elkerülni! Mint elmondta döbbenet!

És valóban! A hölggyel kapcsolatban értelmeset, jót sem a vízműveknél, sem a postán még sem éltünk meg és mi sem tapasztaltunk! Mi sem tudjuk elképzelni, hogy ez hogy is fog működni és hogyan tudták ezt elképzelni!

Ellenben ha csak ilyen karácsonyi ajándékokat kap a város az Önkormányzati vezetéstől, akkor az azért nem csak szomorú, de igen kellemetlen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8312044625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása