Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Karácsonyra készülve csapta be Szigetszentmiklós lakosait a Lakihegy Rádióban a Polgármester a közmeghallgatásról!

2016. december 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A karácsonyra készülődő időszak sem riasztja vissza Szabó József polgármestert, hogy Szigetszentmiklós város lakóinak hazudjon, s a helyi propaganda rádión, a Lakihegy Rádión keresztül őket becsapja! Legújabb témája a Közmeghallgatás!

Szabó József 2016.12.12-én a Lakihegy Rádióban elmondta, hogy a törvényi előírások szerint az Önkormányzatnak évente egyszer közmeghallgatást kell tartania és amit mondott csak eleddig igaz! Azt is elmondta, hogy Hivataluk bárki számára, aki betéved és segítséget kér annak készséggel állnak rendelkezésére! No ez a második mondat már teliben nem igaz!

Erről mesélhetnének a Buckai Vízkárosultak, akik megalázást és cserbenhagyást kaptak segítség helyett csak azért, mert a vezetékes víz csatlakozási díját az Önkormányzat átnevezte! A pénzükért semmit sem kaptak, Szabó József és sleppje szerint vessenek keresztet az eddigi befizetéseikre, s fizessenek újra, mint ha eddig semmit se fizettek volna!

Ezzel kapcsolatban egy külön színdarabként megrendezett testületi ülést is rendezett az Önkormányzat 2015.11.25-én, amikor is az első pillanattól az utolsóig hazudtak mindenkinek ebben a kérdésben is! Ez volt a Gyalázat napja!

De mesélhetnének erről azok is, akik valamilyen kényes kérdést tettek fel a közmeghallgatáson, s akiknek írásbeli választ ígértek! Sosem kapták meg! Van olyan ismerősünk és barátunk is, aki már több mint 6 éve vár erre!

Mesélhetnének a Buckaiak is! Akiknek Fónagy államtitkár Úr jelenlétében ötödik kis Bucka buszt ígértek, amely „természetesen” nem jött el. Amikor 2016 December 11-től a Volánbusz olyan menetrendet akart behozni, amely ezt, azaz az ötödik kis Bucka busz elhozatalát szorgalmazta az Önkormányzat, köztük a Polgármester az ígéret ellenére csípőből elutasította!

Ahogy mesélhetne az az ember is, akinek a domb tetején van adott utcában a háza és aki elé, tehát a domb tetejére vizes árkot raktak! Aki előadta, hogy abba az árokba sosem folyik víz, ellenben neki rendkívül útba van! S akinek megígérték, hogy ha kell újra durják az utat, hogy az árokba folyjon víz, de akkor sem viszik el onnan!

Végezetül, de nem utolsó sorban mesélhetnének mindazok, akiket ezeken a közmeghallgatáson bár meghallgattattak, de problémájuk nem ment előre… Sőt! Volt olyan is, amikor helyi média szakemberek vezényeltek, mint a karmesterek, hogy hogyan alázzák meg őket! Ahogy mesélhetnénk arról is, hogy a közmeghallgatáson nem akarták a Bucka tó ki nem takarításának képeit kivetíteni! Nem akarták megmagyarázni mi látható a képeken, hiszen tudták, hogy akkor magyarázkodni kell, mivel igazolt a Bucka-tó kitakarítása sosem történt meg!

Számunkra szinte hihetetlen, hogy a karácsonyi készülődésnek sincs tisztelete! Hogy még ezt az időszakot is az Önkormányzati cselekvőképtelen vezetés a propagandára és emberek becsapására használja fel!

Számunkra hihetetlen, hogy miközben a közmeghallgatásnak az Önkormányzat részéről nincs foganatja és semmilyen tisztelete se vagy kötelező érvénye, valamint éppen 2016.12.08-án szavazták le, hogy a tavaszi közmeghallgatás után őszi is legyen... mégis kiállnak és a valóságtól ennyire távol eső közlést kommunikáljanak le!

Bízunk benne, hogy azért a karácsony szelleme valamilyen formában mégis áthatja és megtisztítja őket! Hogy az energia végre az építésre megy el a hazudozás helyett!

Bízunk benne, hogy a szeretet ereje egyszer képes lesz áttörni ezeket a hihetetlen kemény, de annál arcátlanabb falakat, amelyek ha fennmaradnak és ezek az emberek megmaradnak, akkor a város a vesztébe szalad!

Továbbá bízunk benne, hogy a jövő évben, években egyre kevesebb ilyet kell megélnünk és az önkormányzati többség szürreális propagandáját, amelyet ők állítólag híreknek szánnak ők fogják és nem mi, és nem közpénzből fogjuk fizetni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9212044423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása