Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: *** KIMONDTÁK! *** A csapadékvíz elvezető elvezető rendszerek kiépítéséig nem lesz a Buckában se út, se járdaépítés! - Csakhogy még meg se pályázták!

2016. december 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Neve elhallgatását kérő Szigetszentmiklósi Önkormányzati személy keresett fel bennünket, hogy megtudjuk ki lett mondva, hogy a csapadékvíz elvezető rendszer kiépítéséig nem kap járdát, zebrát és útrendezést a Bucka. Csakhogy a csapadékvíz elvezetés meg sincs tervezve, meg sincs pályázva!

Arra a kérdésünkre, hogy miért nem kommunikálják akkor azt le a lakók felé azt a választ kaptuk, hogy az Önkormányzat tart ebben az esetben a lincs hangulattól, így minél későbbre szeretnék elhúzni ezt!

Szakértők szerint a lakosok ébredésének elkerülésére az Önkormányzat tagjainak és képviselőinek jól jön az a kezdeményezés, amely a Bucka kommunikációját a problémák feltárásáig vetik vissza, miközben már definiálva van a probléma, ahogy a megoldási lehetőségek is! Az Önkormányzat pedig a problémák megoldásának szándéka nélkül a lehető legtovább történő fennmaradásra és a teljesítmény nélküliség mellett a konfliktus kerülésre törekszik!

Benfentes személyek elmondták, hogy az Önkormányzati vezetés jelen pillanatban nagyon boldog, hogy annyi becsapás után a Buckában még mindig van olyan ember, aki naiv és akinek még mindig és üresen ígérgethetnek!

 Víz, csapadékvíz és csatornahálózat kiépítésében jártas emberek elmondták: Ha a csapadékvíz elvezető rendszer terve már ellene készítve és a város a pályázaton most indulna, akkor is minimum 3 vagy 4 évet kellene várni a megvalósításra. Az utak és járdák rendezése így csak ezután következne! A szakemberek azt is elmondták, hogy az építések elmaradása talaj zömülés miatt hamis indok volt, de jó kommunikációs eszköz az időhúzásra!

A fentiek alapján megállapítható, hogy jelen pillanatban a város, városrész fejlődésének szempontjából nem megfelelő irányba mennek a dolgok és a valódi fejlődés egyre távolabbinak tűnik és egyre elérhetetlenebbnek!

Ettől függetlenül nem szabad feladni! Állt már fel a Bucka és egy-egy ügy sikerrel a padlóról is! Most is erre törekszünk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9612038269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása