Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Továbbra sem tud köszönni a lakóknak az Önkormányzati képviselő!

2016. december 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Továbbiakban is döbbenten állnak a lakók egyes képviselők utóbbi időkben tapasztalható viselkedése előtt mondták el nevük elhallgatását kérve a Buckai Szövetség Egyesületnek! Nem értik, hogy egyes képviselők bár rájuk néznek, mégis átnéznek rajtuk és nem is köszönnek! Elmondták, hogy az, hogy ha nem köszönnek például egyesületünknek azt megértik, hiszen mi komolyan fogjuk a testületet, de ők mint lakók nem tettek semmit sem!

 

A több hónapja elindult és folyamatosan tartó jelenségre egyes gyakorló szülők azt mondták, hogy a köszönés alapvető kultúráját már kiskorukban megtanítják és megtanították gyermeküknek többször is felhívva erre az alapvető illemre őket! Értetlenül állnak így azelőtt, hogy mindez miért is nem megy egy felnőttnek, egy képviselőnek, tehát egy olyan embernek, akinek mintát és példát kellene mutatnia!

 

A képviselő kapcsán egyébként webes felületen is rengetegen keresnek minket! Csalódottságuknak, kiábrándultságuknak adnak hangot minden esetben! A lakók meglátása szerint a képviselő nem azt képviseli, mint amit előtte ígért, akár a választásokon, miközben bizalmukat bele vetették!

 

Tegnap azért ez a képviselő tett jót is, hiszen az előterjesztésére kerül a Bucka csatorna elszámolásának kérdése a testület elé! Felvetés felolvasása azonban nagyon nehézkes volt és hihetetlen, hogy valakinek 2 év után is lámpa láza és zavartság érzete legyen bárhányszor is fel kell szólalni!

 

Azt gondoljuk, hogy a feladathoz és sajnos, de egyáltalán nem nőtt fel!

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9112035165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása