Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Egy város, ahol megengedik, hogy össze pisild, össze kakild magad!

2016. december 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Felháborodott emberek kommentjei olvashatók Szigetszentmiklós város szerte! Hihetetlennek tartják, hogy az állomás épületek, a bokrok és minden körbe van pisilve és kakilva! Mint írták itt egyes emberek nem az európai szintet képviselik, hanem a Balkáni színvonalat.

És valóban! Tiszta felháborító! Hogy is képzelik?

„Igaz, hogy nincs város szerte egyetlen nyilvános valamire való wc se, míg a rendszerváltáskor a különböző állomásokon, például HÉV állomásokon voltak! Az is igaz, hogy valamire való modern államokban a legkisebb parkolókban is vannak! Sőt egyes helyeken egy kávé áráért még fürödni is lehet, de… de mit képzelnek ezek? Miért nem bírják ki?! Hogy képzelik, hogy szükségleteik vannak? Csinálják össze magukat! Ez most a szint! Ez most a színvonal!

És mit képzelnek, hogy számon kérik a WC-tlenséget? Nem tudják, hogy pénzbe kerül eltartani a wc-s néniket? Nem tudják, hogy pénzbe kerül a wc-re a fenntartás, a tisztítószer? Ezen kell spórolni! Pláne, mert akkor jut pénz a mértéktelen nagy és méltatlan zabálásokra, tékozlásokra! Hogy tudna a testület tékozolni, ha még wc is volna?

Egyébként is a wc- zési lehetőséget a városvezetés szépen ráterheli a település vállalkozóira, vendéglőire, kocsmáira!  Mi? Hogy háborognak, hogy nem ezért vannak? Na majd ellenőrzés!  Milyen autójuk is van? Ja olyan! Na okmányiroda ezt és ezt az autót a forgalomból azonnal kivonjad!

Hmm… pofázik ez a sok lakó, meg a hülye Buckai Szzövetség? Na megígérjük neki 4 éven keresztül, hogy mindjárt itt a WC! Aztán már többet várnak? Na akkor most tárgyalunk róla!

Hogy mikor jön el? Győzzétek kivárni! Egyébként is az ókori Róma is európai állam volt! Ott meg az utca közepén folyt a borzalom! Na és? Max ha számonkérik azt mondjuk: A történelem ismétli önmagát!...

Ja meg persze jó fejek is vagyunk! Olyan helyre rakjuk 2 .000 év múlva a wc-t, ami szép hely és ami gyakorlatilag egy csomó mindent lerombol és útba van az ott lakóknak! Cirkusz lesz belőle? Nem baj! Mi jó fejek vagyunk!” – Legalábbis valami ilyesmit gondolhat az Önkormányzat!

„Köszönjük” nekik! Talán ezért is akarnak ennyien innen elmenekülni sok minden más mellett is!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912021441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása