Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Botrányok ellenére sem változott a Szigetszentmiklósi közlekedési "szakértő" személye!

2016. december 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Botrányok hatására sem változott meg a Szigetszentmiklósi Önkormányzat közlekedési „szakértőjének” személye tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület Önkormányzathoz közel álló körökből.

A mindenki által várt menesztés ellenére az állítólagos szakemberre és állására semmilyen befolyást sem gyakorolt az a tény, amelyet Jaksa-Ladányi Emma képviselő asszony hozott napvilágra, mely szerint más ötletét akarta szabadalmaztatni a saját neve alatt, azaz egy olyan cégét aki több évtizede gyártja azt, amit ő új ötletként adott be és védetett le pert is kockáztatva ezzel!

Hájas Róbert pályakezdő közlekedési „szakember” állását ezentúl meglátásunk szerint a túlárazás a látható több százmilliós köz kárára történő és nyomon követhető törvénytelen vagyonszerzési kísérlet sem rengette meg! Ez se mondatta a városvezetéssel azt, hogy ennek az embernek mennie kell!

Ahogy az sem, hogy pályafutása óta megszűnt a Bucka nagybusza és „közlekedési szakértelmének” egyik legfőbb hatása, hogy nyomorognak a Bucka buszon az emberek, miközben ő el van a BKK automaták működésével és nem működésével!

Hihetetlen, hogy ebben a városban semminek nincs következménye! Hogy egyeseknek arcátlanul és szemtelenül mindent szabad! Hihetetlen, hogy a barátság és jó kapcsolat felülírja a szakmaiságot, a közszolgálatot és a becsületet is!

Ez ma Szigetszentmiklós! Ez az a város, amelyet Szabó József Polgármester vagy mi és az utcai legendák szerinti helyi Al Capone, Becz Péter és borzalmas sleppje vezett! S amelytől és amelyben egy egész város szenved!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6712019547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása