Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A 2016.12.07-ei közgyűlés 19. napirendi pontjában döntenek az aglomerációs buszokról a Füpolgármesteri Hivatalban

2016. december 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Főpolgármesteri Hivatal 2016.12.07-ei közgyűlésének 19. napirendi pontjában döntenek az agglomerációs közlekedések alakulásáról, így a buszok közlekedéséről is tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület a Főpolgármesteri Hivatal közgyűlési előterjesztésének listájából.

Az előterjesztés szerint a buszok esetében a vonalakat a továbbiakban a Volánbusz Zrt biztosítja legalábbis 2019 December 31-ig ez a terv. Azt követően, pedig az, aki az agglomerációs és Budapest környéki közlekedésért felelős lesz!

Az előterjesztés alapján az előterjesztés kizárólag finanszírozás alapú! Célja, hogy a Fővárost az agglomerációs közlekedés ne terhelje és azt az állam vállalja át bizonyos vagy teljes mértékbe! Ugyanakkor e szerint úgy tűnik nem változtatnák meg a menetrendeket!

Az előterjesztés arra is kiterjed továbbá, hogy a BKK nem venné le a járatokról teljesen a kezét. A sejtelmes leírások alapján vélhetőleg a társaság a közlekedés szervezésében segítene!

Bármi végleges azonban a közgyűlés napján a Főpolgármesteri Hivatalba derül ki, melynek kapcsán reméljük, hogy minél többen jönnek el és vesznek rajta részt!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7312018987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása