Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Képviselő testületi ülés lesz 2016.12.08-án

2016. december 01. - Buckai Szövetség Egyesület

2016 December 8-án lesz a Szigetszentmiklósi Önkormányzat következő képviselő testületi ülése tudható a Szigetszentmiklósi Önkormányzat online felületén található EDTR-ből meg.

Sajnos ezen képviselő testületi ülésekről csak akkor készülnek valós és reális képek, ha és amennyiben azokat  a lakosság és a civil társadalom biztosítja és feltölti a youtube-ra. Mindez igaz annak ellenére is, hogy az Önkormányzat egyik média szakembere, Nagy Ferenc minden ülés minden mondatát felveszi és annak ellenére is, hogy bár nagyon sok milliót fizetünk helyi médiának (Kisváros, Lakihegy Rádió, Dunamédia TV) nagyon gyakran nincsenek is ott, illetve „valamilyen véletlenség” folytán csak az Önkormányzati többség tud nyilatkozni nekik és más nem vagy csak alig-alig.

Nagy Ferenc felvételeihez, pedig nem lehet hozzájutni és nem lehet bizonyítékként felhasználni! Márpedig a testületi ülés valós és vágatlan felvételei bebizonyítják azt, amit mindig is mondtunk: Szigetszentmiklós Önkormányzatában nem képviselők, nem polgármester és nem ügyintézők, osztályvezetők ülnek, akik értünk lakosokért lennének, hanem saját érdekeiket leső, bárkin keresztül taposni képes kegyetlen, embertelen szörnyetegek!

A Decemberi testületi ülés előkészítése is pontosan ennek ékes bizonyítéka!

Először is egy egyesített testületi ülésről beszélünk, amely magába tartalmazza a 2016 Novemberi és a 2016 Decemberi testületi üléseket. Másrészről egy hatalmas terülj-terülj asztalkámba torkollik, melyen a méltatlan emberek idei rombolásaikat és pusztásaikat ünneplik meg! Azt, hogy Szigetszentmiklós város haldokló testébe idén is egy nagy kést beledöftek és ezt a várost sikerült minden eddiginél mélyebbre zülleszteni!

A testületi ülésen a következőkről lesz szó:

·       Szó lesz arról, hogy hogyan üljenek össze a következő évben. E tekintetben  a testületi üléseket tavaszi és őszi ülésszakra bontják. A tavaszi január 15-től tart június 20-ig, míg az őszi augusztus 21-től december 20-ig. Lesz, tehát egy nyári szünet, lesz egy téli szünet és mivel akkor is a tervek szerint a novemberi és a decemberi testületi ülést egyesítik, ezért lesz egy őszi szünet is. 2017-ben is újra lesz közmeghallgatás! Ráadásul ismét áprilisban! Halkan jegyeznénk meg, hogy a 2016-osnak például nem volt semmilyen értelme se! Azokat, akiket ismerünk és, akiknek írásban választ ígértek ezt a választ 2016 Áprilisa óta sem kapták meg! De gondoljunk akár az államtitkár előtt megígért Bucka busz bővítésre! Senki nem tud róla semmit! Pedig elhangzott! Pedig meg lett ígérve! Hát ennyit ér a Szigetszentmiklósi Önkormányzat közmeghallgatása és ígérete!

·       Szó lesz a leendő birkozó csarnok megépítéséről! Tudják ez nagyon fontos! Nincs is semmi más problémánk! „Nem biztosítható” ez a Sportcsarnokba! „Nem biztosítható” addig, amíg Szigetszentmiklós fontosabb problémái nem kezdődnek megoldódni! Mert a birkozó csarnok fontos, de az, hogy az emberek ne járjanak fertőben, életveszélyben, esetleg hering járatokon az nem fontos! Ilyenek „képviselőink”!

·       Szó lesz a József Attila telepi mobil WC-ről! Tudják arról, amit mi vetettünk fel legelőször, hogy kellene! Arról, amiről a Szigetszentmiklósi Önkormányzat azt hazudja 4 éve, hogy már jön! Közben kiderült, hogy most kezdenek el tárgyalni róla! Hogy az eljövetele mikor lesz? Azt ne kérdezzék meg, mert ha ilyen a tempója lehet, hogy még unokáink se élik meg! Ráadásul persze sikerült megint egy szép hely kellős közepére tenni! Még véletlenül se valami jól megtervezett és táj valamint városképet javító, közlekedést és az ott élők életét megkönnyítő helyre! Mintha a tervezők sosem jártak volna a környéken! Mintha a tervezőknek minden mindegy lenne!

·       Lesz a Csépi út mentén a Csend köznél egy új parkoló! Legalábbis az előterjesztések szerint lesz!

 

De nem lesz új járda, amelyből mint tudjuk 2016-ban is megélhettük, hogy a Csépi út, Boglya utca, Ádám Jenő sétány vagy a Sas utca vonatkozásában nem épült egyetlen egy centiméter se! Élhetünk és közlekedhetünk a továbbiakban is életveszélyben! Az embertelen Szigetszentmiklósi Önkormányzatot nem érdekli és nem hatja meg mindez!

Nem lesz szó a Határ útról! Tudják, ahol kiárad a fertő! Ahol nem sikerült felfedezni, hogy 14 ezer emberre lett tervezve a hálózat és 40 ezer ember veszi igénybe! Nem sikerült felfedezni, hogy ez a többszörös túlterhelés adja azt a fekália áradatot, amit láthatunk a területen, akár a legkisebb esőzés esetén is! Azokat a buta és felelőtlen válaszokat kell elszenvedjük, hogy ekkora katasztrófát lehet illegális rákötésekkel okozni! Pedig, aki tud és képes gondolkodni az átlátja az összefüggéseket!

Nem lesz szó a Bucka-tó valódi rekultivációjának elkezdéséről sem! Arról, amiről képes volt az Önkormányzat azt hazudni, hogy elvégezte! Közben, pedig több száz kép bizonyítja, hogy mindez nem történt meg! De a képeket nem hajlandóak kivetíteni! Nem hajlandóak arra, hogy megmagyarázzák nagy nyilvánosság előtt, hogy mit ábrázolnak a képek és miért láthatóak rajta azok, amelyek mindenki számára egyértelműek! Sőt! Nem hajlandóak bocsánatot kérni sem!

Nem lesz szó a Buckai Vízkárosultakról sem! Tudják! Arról, hogy átneveztek egyes befizetéseket, hogy elévültetnék a pénzeket! Hogy elvennének úgy befizetéseket, hogy nem adtak érte semmit sem! Arról van szó, hogy ugyanazt, ugyanabban a formában újra kifizetettnék többszázezres tételben, amelyet az érintett lakók és károsultak egyszer már kifizettek! Hogy aljas húzás ez? Minden bizonnyal! Hogy kegyetlen? A kegyetlenség mértékére nincsenek is szavak! Hogy hazudnak erről? Természetesen megállás nélkül és folyamatosan! Hogy bocsánatot kértek-e bármikor is? Nem és soha!

Nem lesz szó a Bucka csatornáról! Nem lesz szó az azt körülvevő katasztrofális kommunikációról, számtalan károkozásról! Minden le van tagadva és szerintük minden rendben! Meglátásuk szerint, akit kár ért az csendben fulladjon meg vagy kezdjen el katasztrófa súlytotta övezeteknek megfelelő üzemmódban élni és létezni! De természetesen ne mondjon semmit sem! Csak dicsérjen! Úgy ahogy eddig érdemtelenül jellemtelen embereket!

Nem lesz szó a Bucka buszról sem! Az Önkormányzat szerint nincs baj vele! Nem az ő veséjükbe kirándulnak mások, nem az ő lábukon trónolnak és nem is ők kapkodnak levegőért, amikor a 24 fős járatokon 50-en heringként utaznak! Nem tárgyalandó! Nem kell intézkedés! Nincsen probléma! Mármint szerintük!

Sok további kérdés van még, amelyről szó sem esik, miközben egy egész város szenved tőlük!... De mit számít? Ők sztárolják magukat! Ők ünnepelnek! Ők kiskirályok! Akiknek meg nem tetszik legyenek akár lakosok vagy legyünk azok mi a kommunikációjuk szerint csak hülyék tudunk lenni! Igaz! Ilyen jellemtelen, város pusztító bagázs szemében nem szándékozunk normálisak lenni! Mert, ha a normális az, amit ők tesznek és valaha olyat tennénk, akkor vagy magunkat ásnánk el szégyenünkben vagy mást kérnénk meg arra, hogy tegye meg!

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3112014942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása