Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BKK: A következő Fővárosi közgyűlés dönt a Fővárosi közigazgatási határt elhagyó buszokról.

2016. november 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem tudott érdemben válaszolni a BKK azon megkeresésünkre, hogy a HÉV-ek BHÉV-é majd 2 – 3 éven belül MÁV-á integrálását követően mi lesz a közigazgatási határt elhagyó autóbuszjáratokkal. Elmondták azonban, hogy ezek sorsáról, finanszírozásról, díjszabásról, menetrendről meghatározó döntéseiről a Fővárosi Önkormányzat következő közgyűlése dönt várhatóan.

A kérdés annak vonatkozásában nagyon jelentős, hogy az esetleges szolgáltató váltást követően megmaradnak-e a sűrűségek, a menetrendek vagy ezeken a vonalakon közlekedő járműpark minősége. Meglátásunk és a BKK meglátása szerint is a díjszabásban talán nem várható vagy nem jelentős változás várható.

A váltás természetesen a tekintetben lényegtelen, hogy milyen lesz a járatok színe. De a szolgáltató kiléte nem! A BKK szolgáltatása vagy a Volánbusz szolgáltatása esetében más és más stratégia, fejleszhetőség és bővítés várható, amely az ilyen járatokban érintet kerületek, települések lakóinak, közlekedőinek meghatározó lehet.

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9312007194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása