Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Alvállalkozókkal dolgozik a Fővárosi Vízművek a Határ út területén

2016. november 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Alvállalkozókkal dolgozik a Főváros Vízművek a Határ út területén tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület egy neve elhallgatását kérő Vízművek alkalmazottól.

Az alkalmazott elmondta, hogy az alvállalkozóra a szolgáltatónak leginkább azért van szüksége, mert a Vízműveknek míg a vízszolgáltatás tekintetében van és évszázados a gyakorlata, addig a csatorna kezelés terén nincsen! Annak tekintetében a Fővárosban sem neki kellett szolgáltatnia, karbantartania és tevékenységet végezni! Így az e területen pályakezdőnek számító szolgáltatónak sok fennakadása és pályakezdőkre jellemző problémája van!

Szigetszentmiklósi a közéletet valamennyire is szemlélő lakosok nem értik, hogy ha ez már így van, akkor alvállalkozóként miért nem azokat a szakembereket hívják meg, akik korábban a Szigetszentmiklósi hálózatot kezelték és ezáltal a helyi sajátosságokat ismerik és tudják hova és hogyan kell nyúlni!

Kérdéseket vett fel továbbá az is, hogy habár a hálózat gazdája a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, de a hálózatból haszna a Fővárosi Vízműveknek van, akkor a költségeket miért az Önkormányzat és az Önkormányzaton keresztül a lakosság és miért nem a Vízművek állja!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3411998104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása