Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Volánbusz nem tervez menetrendet változtatni január 1-től a Bucka buszok esetében

2016. november 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem áll szándékában a Volánbusznak menetrendet módosítani január 1-től a Bucka buszok esetében tudtuk meg a Volánbusz Zrt Szigethalmi Üzemigazgatóságától és Népligeti központjától.

A buszokkal közlekedő lakossági problémák így úgy tűnik nem jutottak még el érdemleges döntéshozói fülekbe vagy nem kellő hangsúllyal. A csatlakozási problémákkal küzdő járatok (pl.: nem várja be a Csepeli buszt, pont lekési a Kelenföldi buszt melyhez menetrend szerint kellene csatlakoznia) menetrend módosítási és csatlakozásokat is figyelembe vevő közlekedési javaslatait a hamarosan véglegesülő és vitára bocsátandó formában így a Buckai Szövetség Egyesület fogja beadni, mivel a 2016 Áprilisi közmeghallgatáson Önkormányzat által megígért változtatásokból, fejlesztésekből semmi sem látható, semmi sem észlelhető és arról senki és semmit sem tud!

Az általunk benyújtandó menetrend módosítási és járat fejlesztési javaslat így az egyetlen olyan javaslat, amely jelen pillanatban változatni lesz képes a buszokon tapasztalható tömegnyomorokon, csatlakozás elérési problémákon és talán bővítések elősegítésére is képes! De hogy minderre képes legyen nagyon nagy lakossági vita és hatalmas tömegű támogató aláírás kell! Csak így érhető el!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1411994794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása