Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Az elmaradt válaszlevelek nyomában

2016. november 19. - Buckai Szövetség Egyesület

 „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Jegyzői feladatokat ellátó személy!

Megvetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Kapcsolattartó!

és

Kedves Barátaink!

 

Mint Önök is nyilvánvalóan tudják a 2016-os év során a Szigetszentmiklósi Önkormányzat úgy határozott, hogy kapcsolattartót cserél velünk miután az előző nem bírta, hogy a valótlan tartalmú leveleket, melyek tele voltak csúsztatásokkal és mellébeszélésekkel nem állt módunkban elfogadni! Persze, hogy ez az ő hibája-e vagy mások félre tájékoztatását fogadta el feltételek nélkül ezt mindenki belátására bízzuk!

 

Az Önkormányzat taktikája éppen ezért az volt, hogy olyan kapcsolattartót jelöl ki számunkra, akivel jóba vagyunk! Remélve, hogy talán neki sikerül levennie azt az élt és azt a mérhetetlen és engesztelhetetlen kritikát, amelyet és amiként gyakorlunk! De ez természetesen nem fog sikerülni!

 

Leveleink és kommunikációnk élét, keménységét mindig a tettek fogják meghatározni és nem az, hogy ki a kapcsolattartónk vagy jó viszonyt kivel is ápolunk!

 

Felhívjuk a figyelmüket éppen ezért, hogy a kapcsolattartónak a cseréje nem jelenti azt, hogy kérdéseinkre, közérdekű adatigényléseinkre nem várunk választ! Ahogy nem jelenti azt sem, hogy mind a Polgármesteri és Jegyzői titkárság alkalmazottai valamint az Önkormányzat portása úgy dobálja emberekre a telefont, ahogy neki tetszik!

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy több mint 20 olyan levél van, amelyet a 30 napos válaszadási határidőn belül nem válaszoltak meg és arra is, hogy jelentősen lelassultak a bármilyen jellegű az Önök irányából elvárható levelek, amelyek mint nyilván Önök is tudják teljesen szabálytalan és törvénytelen!

 

Továbbá felhívjuk az Önök figyelmét arra is, hogy több olyan egyéb hivatal által küldött levelet kaptunk, amelyeknél egyértelmű, hogy a bennük szereplő az alapvető logikának is ellentmondó valótlanságot Önök diktálták le, ezért ennek folyamatát kifogjuk kérni és kifogjuk vizsgáltatni, hogy az alapvető hazudozás az Önkormányzat mely részlegétől és milyen szintről is származik!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy leveleink erőssége csak akkor fog megváltozni, ha végre képesek lesznek a lakosokért és nem a lakosok ellen tenni! Akkor , ha bármilyen téren egyszer, valamikor és valahol a legalapvetőbb emberi jóindulat, humánum, együttérzés legapróbb szikráját is felfogjuk fedezni! Azt, amelyet az elmúlt nyolc évben egyszer sem sikerült!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hazudozás, az aljaskodás, a Gyalázat napjához hasonlós szörnyűséges tevékenységek nem a lazulást és az enyhülést, hanem a keménységet és a mégtöbb ellenőrzés kérését hozza és tőllünk el!

 

Hozzánk az út a tisztesség, az őszinteség, a jószívűség és a lakos központú gondolkodásra képesség! Csak ez és semmi más nem képes bennünket olyan belátásra bírni, hogy egyszer azt mondhassuk nem a világ legszörnyűbb hivatala a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és ott nem azok dolgoznak, akik a legkegyetlenebbek és a legembertelenebbek! Ugyanis most a rengeteg negatív tapasztalatunkra hivatkozással ezt gondoljuk, hiszen csak ilyet éltünk meg!

 

Ennek függvényében várjuk az érdemi válaszleveleket vagy legalább a tájékoztatást arról, hogy mikor kaphatjuk meg!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2016. November 18

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3611972886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása