Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Önkormányzat: Van olyan ember, aki azért fizetett, hogy a víz az utcájába menjen el és nem azért, hogy a kertjébe menjen be! (Tényleg van ilyen ???)

2016. november 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbentő érveléssel akar újra pénzt kihúzni az Önkormányzat azon lakosokból, akik már egyszer kifizették Szigetszentmiklóson a vezetékes vizet, de a pénzükért nem kaptak semmit sem! A legújabb érv az, hogy a lakok anno nem azért fizettek, hogy a kertjükbe csap legyen, hanem azért, hogy a kertjük előtt a vezeték az utcában elmenjen… Éppen ezért, ha ráakarnak csatlakozni, akkor fizessék ki a mostani 200 – 300 ezres díjakat!

 

Felmerül azonban a több kérdés is:

 

1.   Van olyan ember a világon, aki azért fizet, hogy valamit a kertjéből nézegessen, de hozzá ne férjen? Pláne, ha ez egészségét, létét, életét szolgálná, ami nem elhanyagolandó napjaink világában és úgy egyáltalán az életben…

2.   S, ha csak azért fizetett, hogy elmenjen az utcájában a vezetékes víz, akkor másik több ezer embernek, hogy-hogy bevitték a kifizetés után a vízóra aknájukba a vizet? Mást fizettek? Vagy majd most utólag kiterhelik rájuk? Több ezer emberre?

 

Hol van egyáltalán a logika ebben az érvelésben és hol van, ha volt valaha a Szigetszentmiklósi Önkormányzatban olyan ember, aki átlássa, hogy totális gondolkodásra képtelenséget bizonyít az Önkormányzat részéről az ügy ilyenkénti kommunikációja, érvelése?

Mi valójában a cél? Mégegyszer kifizetettnek egyes lakókkal, köztük  betegekkel, szegényekkel, elesettekkel a csatlakozási díjakat? S nem számít hogy egyszer már kifizették? Hova kerül ez a pénz és hova került az, amiért nem kaptak szó szerint semmit sem?

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr911967211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása