Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Végre egy kis pozitívum: Szigetszentmiklóson mindenki kiáll a Kardos iskola mellett! S ez így helyes is!

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Kiáll az Önkormányzat és annak vezetése a Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközépiskola mellett tudhattuk meg az iskola igazgatójának portáljáról, amely mindenképpen egy pozitívum!

 

Egyben meglátásunk szerint az első pozitívum (vagy ha a Gyártelepi zebra megépülésének támogatását is figyelembe vesszük, akkor a második), amelyet a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól és annak vezetésétől a 2016-os év során tapasztaltunk! A Kardos Iskola, mint már korábban is leírtuk Szigetszentmiklóson egy érték! Nemcsak azért, mert segítőkészek tanárai, vezetői és igazgatója is, hanem azért is, mert az iskolát elvégző gyermekek döntő többsége tanulmányai során jó alapokkal, ismeretekkel és tudással tud tovább haladni! Egy ilyen képzést, egy ilyen közösséget, egy ilyen értéket, pedig nem szabad hagyni szétzülledni és elpusztulni! A Kardos iskola sorsát sokakkal együtt mi is árvus szemekkel fogjuk figyelni és kiállunk, ha kell és tüntetünk, ha kell, s e tekintetben értékmentő akkor akár az Önkormányzattal együtt is!

 

Mert nekünk is fontos a Kardos!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4411964195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása