Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi lakosok: Az alaptörvényben rögzített jogok minket is megilletnek? Nem érezzük, hogy mindez az Önkormányzatban teljesülne!

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Lakosok keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet azzal kapcsolatban, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzatban, tagintézményeiben vagy portáján milyen embertelen és megalázó módon bántak velük és beszéltek! A kérdés, amelyet mindannyiszor feltettek: Vajon az Alaptörvényben rögzített jogok őket nem illetik meg? Velük lehet így viselkedni? Őket lehet mértéktelenül megalázni és indokolatlanul kínos helyzetbe hozni?

 

Magyarország Alaptörvénye a jogalkotói szándék szerint Magyarország teljes területére vonatkozik. Elvileg nincs alóla kivétel. Szigetszentmiklós elvileg és a térkép tanulsága szerint is Magyarországon van és nem hallottunk még olyan hivatalos tájékoztatásokat, hogy ez másként volna. Többszöri tapasztalatunk azonban nekünk is az, hogy Szigetszentmiklós város Önkormányzata a lakosok alapvető emberi jogait örömmel és borzalmas kéjjel, de lábbal tiporja!

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat és egymást is folyamatosan kibeszélő, megfúrni szándékozó alkalmazotti állománya (tisztelet a kivételnek, aki tényleg becsülettel és készségesen dolgozik /ritka ott, mint a fehér holló/) természetesen ezt másként látja! Szerintük, amit művelnek az nem bántó, nem sértő és nem embertelen! Mitöbb aranyos, kedves no és persze készséges!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr511962097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása