Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Önkormányzattól kérdezzük: Ki finanszírozta a NAGY ZABÁLÁST?

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

 „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Jegyzői feladatokat ellátó személy!

Megvetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Kapcsolattartó!

és

Kedves Barátaink!

 

A Buckai Szövetség Egyesületnek tudomására jutott, hogy az elmúlt hét során az Önkormányzat alpolgármesterének, több képviselőjének, osztályvezetőjének, alkalmazottjának részvételével vacsora estet szerveztek, melyre a településen található egyes iskolák és óvodák vezetői is hivatalosak voltak! Arról is tudomást szereztünk, hogy ez a rendezvény a mértéktelen fogyasztásról, azaz a nagy zabálásról szólt. Az emiatt általunk is éppen az erre a névre elkeresztelt rendezvény kapcsán azonban több kérdésünk is lenne, melyek:

A rendezvényt ki szervezte és minek apropójából jött létre? Ünnepeltek? Ha igen, akkor mit? Azt, hogy a város romokban hever? Az volt az ünnep tárgya, hogy kiárad a Határ úti fekália? Esetleg a tárgy nem volt más, mint a Bucka csatorna rombolása és tombolása, valamint a benne felelhető totális káosz? Ünnepre adott okot a Bucka-tó ki nem takarítása, a szennyezés ott hagyása így emberek és néptömegek veszélyeztetése és cserbenhagyása? Esetleg annak örültek, hogy ismét néptömegek jönnek ki a Hivatalból feldúlva, megalázva, mert ott csak hazugságra, embertelen viselkedésre és megkárosításra leltek? Az emberek megalázásának lehetősége, emiatt érzet esetleges perverz kéjöröme jelentett ünnepet? Vagy, hogy már megint valakit és valamit tönkre tettek? Ünnepet jelentett, hogy már megint valamihez hozzányúltak, de megint nem csinálták meg rendesen, így jövőre is lehet rá költeni, mint mindig előző években? Ennek a féktelen tékozlásnak a lehetősége jelent esetleg ünnepet?

 

Továbbá: Ki finanszírozta ezt a Nagy Zabálást?  Közpénzből ment a mi kárunkra? Nem azt mondták év elején, hogy nincs pénz? Nincs pénz utak rendbe hozatalára, nincs pénz járdákra, nincs pénz a város valódi fejlesztésére, nincs pénz autóbusz fordulóra, posta, gyógyszertár kiépítésére, normális férőhelyes buszok elhozatalára és a város, valamint az itt élő lakosság annyi problémájára! Nincs pénz a csatorna központi vezetékének kicserélésére, hogy a rázúduló nyomást elbírja, amely az eredeti kapacitás maximumának ma már a töbszöröse, legalább ötszöröse vagy hatszorosa! Nincs pénz a város, köztük a Bucka zsákutca mentesítésére, hogy egy-egy utcából legyen valódi kijutási lehetőség és kijárat! Nincs pénz miatt lett Szigetszentmiklós és a Bucka a zsák utcák fővárosa! Erre van? Az uri-murira van? A teljesítmény nélküli bulira és tékozlásra? Hogy-hogy erre van és városfejlesztésre nincsen? Majd megint azt hazudják év elején, hogy szegények vagyunk és nincs pénz fejlesztésre? Ez lesz a projekt megint 2 hónap múlva? Vagy esetleg a Hivatal ajtóinak szélesítése lesz, hogy a lakosság szolgálata helyett rendezett nagy zabálások után a képviselők és a dolgozók beférjenek és tovább embertelenkedhessenek?

 

Közérdekű adatigénylés keretében éppen ezen kérdések okán kérjük a NAGY ZABÁLÁS tételes elszámolásának biztosítását! Szeretnénk megtudni, hogy közpénzből ment-e és ha igen pontosan mennyibe került! Kinek az ötlete volt, milyen apropóból és ki finanszírozta!

 

Ha esetleg kiderülne, hogy Önök saját magukat illetve nem létező teljesítményüket ünnepelték (pontosabban létezik csak negatív előjellel), akkor kérjük legközelebb a buliba a krumpli bogarat, a májusi cserebogarat, a szúnyogot, a legyet, a rágcsálókat és egyéb kártékony élőlényeket is hívjanak meg és vegyék be a buliba az azonos mértékű teljesítmény miatt!

 

S tekintettel arra, hogy fontos közérdekű adatigényléssel éltünk a tételes elszámolás 30 napjára jelen esetben kiemelten oda figyelünk, melyet kérünk betartani és figyelembe venni is.

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

ÉRDEMI VÁLASZUKAT, PEDIG MIHAMARABB VÁRJUK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2016. November 15

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr211963655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása