Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szegények vagyunk! Tényleg? No és meddig fizeti a Szigetszentmiklósi Önkormányzat az Auchan Sziget parkolójának közvilágítását az Auchan helyett?

2016. november 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Ha fejlesztésről van szó, akkor nincs pénz! Szegények vagyunk!... Hallható a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól folyton folyvást! Persze, ha tékozlásról, uri-muriról meg habzsi-dözsiről van szó… Ja! És az Auchan parkolójának Auchan helyetti kifizetéséről, akkor arra van pénz!

Az Auchan Sziget mint ahogy nyilván Önök is tudják Szigetszentmiklóson kapuit 2002-ben nyitotta meg! Azért, hogy az akkor Önkormányzati vezetés és az akkori Polgármester a területünkre csalja különböző kedvezményekkel illette, melyek között volt az Auchan parkolójának világítását illető költségátvállalás is!

Csakhogy azóta több dolog is történt! Egyrészről már nem Fodor Antalné dr. a Polgármester, hanem Szabó József! Másrészt az Auchan 500 ember foglalkoztatását ígérte meg, miközben nem dolgozik ott 250 sem! Induló nagy cég támogatásaként persze segítsük, támogassuk és teremtsünk munkahelyeket! De meddig fizetjük helyettük a költségeket?

A Buckai Szövetség Egyesület kérdéssel fog fordulni az Önkormányzat felé, hogy ha a közkutakat, amelyek emberek egészségét szolgálják pénzhiány miatt le kell szerelni, akkor az Auchan parkoló közvilágításának kifizetése meddig marad? Vagy az fontosabb? Csak az egészségre és az egészséges vízre nincs pénz?

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8311943147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása