Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Útjavítás kötőanyag nélkül! Van ennek egyáltalán értelme?

2016. november 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Lakótársaink hívták fel a figyelmünket, hogy ismét útjavítási munkálatokat véltek felfedezni útjainkon és persze ismét kötőanyag nélkül!

Megnéztünk ebből egyes munkálatokat, de azt nem sikerült felfedezni, hogy lerakott anyagokat mi is fogja ott megtartani! Korábban egyébként a Szigetszentmiklós 1/3-át kitevő Alsóbucka városrész összes kátyúját az útkarbantartásért felelősöknek 1 óra alatt sikerült „betömni”. Igaz ezekben a kátyúkban emúziót, azaz kötőanyagot szintén nem véltünk felfedezni! Bármely akár óvodás is a leszórt köveket a gödörből hamar kirugdosta, vagy az autó kerekeinek sikerült elvinni. Emiatt elég hamar megkellett ismételni a munkafolyamatot, amely nyilván pénzbe is kerül! Vajon a pénzbe kerül is a cél és nem a minőségi munka? Hogy lesz így valaha is rendbe Szigetszentmiklós város vagy a Bucka bármely útja?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6411931443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása