Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Újabb elképesztő képeket kaptunk a Bucka-tóról, amely azt bizonyítja, hogy hiába a 4,7 milliárd ez nem lett kitakarítva!

2016. november 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Újabb elképesztő képekkel keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet, amelyek közül több is azt bizonyítja, hogy hiába a 4,7 milliárd forint Uniós támogatás a Csepel Autógyár által okozott nagy mennyiségű és súlyos ipari szennyezés (pl.: galván iszap, kohó salak) eltakarítására, hiába a Bucka-tó vízfelszínével egy talajvíz súlyos szennyezettsége (40 –szeres króm mérték; ívásra, fürdésre, locsolásra alkalmatlan talajvíz, amely 6 éven aluli gyermekekre életveszélyes és bőrbetegséget okoz) ezt a területet nem takarították ki.

A képeket átadók és az ott élők sem értik, hogy a mintegy 6,5 hektáros területtel és az Uniós pályázati pénzekkel hogy tehették azt, hogy gödröt ástak, a szennyezés után sem széltében sem mélységében nem mentek utána azt csak a gödör mellé tették, majd letettek egy fóliát és az összes szemetet, az évtizedek során felgyülemlett hulladékot jól látható módon visszahelyezték! Hogy lesz ebből a jövőben akár kikapcsolódási hely, akár jövőbeni szórakoztató központ.

Jelen képen csak az látható, hogy a szennyezett földet a fólián már felpúpozták és éppen most a teherautók oda hordása után gléderezik el! Jól nézzék meg ami a teherautók és a munkagép mögött látható! A domb alatt az van! A kivitelezők szerint az lenne a kitakarított föld! Felmerül a kérdés: Kit néznek ütődöttnek?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5011923521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása