Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

HIVATALOS: Múlthét helyett most csütörtökön kerül a KOSÁR (M1) című műsorba a Buckai Vízkárosultak kálváriája.

2016. november 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Hivatalosan is megerősített a MTVA, hogy 2016.10.27-e helyett holnap, azaz 2016.11.02-án kerül adásba a Buckai Vízkárosultak témája és kérdése. A műsor először 9:15-kor kerül adásba összesen 2 további ismétlése várható mire megjelenik a www.mediaklikk.hu -n amelyet megjelenése után azonnal megosztunk!

A Buckai Vízkárosultak kálváriája legkevesebb az, hogy több éves, évtizedes. Eközben számtalan üres ígérgetés, képtelen árajánlatokat és soha le nem írt és le nem jegyzett megállapodásnak látszó egyeztetések, melyeket később a hivatalok tételesen tagadtak le. Miközben 2015 November 25-én megtörtént a gyalázat napja az állapot egyre abszurdabb, kilátástalanabb, a hivatalok, köztük a Szigetszentmiklósi Önkormányzat hozzáállása innen nézve, pedig egyre kegyetlenebb… De hogy alakult ez eddig? Hova vezet ez? Hol tartunk most? S miért mondjuk azt, hogy már ennyi is elég volt? Ezt ismerhetik a műsorban meg!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2111925121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása