Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egy képviselő nem fordíthat hátat mindenkinek

2016. november 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy képviselői jelenséggel keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet egy olyan emberrel, egy olyan képviselővel kapcsolatban, akit mi régen sokra tartottunk, de hatalmasat csalódtunk benne! Sokan tudják és sokan ismerik a köztünk lévő vitát és ellentétet.

Éppen ezért és azért, hogy ne mélyítsük tovább az így is jelentős szakadékot először nem is reagáltunk rá, de aztán egyre és egyre többen ugyanazzal jöttek! Tömegek azzal például, hogy csalódtak és még nagyobb tömegek azzal, hogy a képviselő nem köszön nekik! Sőt! Hátat fordít igazán mindenkinek, miközben ők semmi rosszat nem szóltak és semmi rosszat sem tettek!

A jelenségeknél nem voltunk ott! Nem tudjuk eldönteni, hogy mindez tényleg így történt-e vagy sem, de hiszünk azoknak, akik elmesélték, mégis a történetre általánosságban és objektív módon szeretnénk reagálni!

A Kishercegben írták azt, hogy felelősséggel tartozol azért, amit egyszer megszelídítettél (persze most szabadosan fordítottunk) és ebből fakadóan felelősséggel tartozol azért is, akiknek egyszer felvállaltad a képviseletét. Ezzel, pedig nem hatalmat nyertél, hanem szolgálatot! Mindazoknak a szolgálatát, akik bizalmukat beléd vetették! Nekik nem fordíthatsz hátat és nem teheted meg, hogy nem köszönsz nekik! Ők megérdemlik a legnagyobb tiszteletet és legalább annyit: Ne haragudj! Most nem vagyok a legjobb passzban! Később beszélgessünk!

A hátat fordítós, a vélt hatalomtól megszédült, az ügyeket megfelelően kezelni képtelen ember lehet, hogy rangjában képviselő, de nem képvisel senkit! Ráadásul, ahogy ezt az emberek észlelik szomorúan és csalódottan elfordulnak, s ha a személy egyszer felébredne már akkor sem lesz lehetősége ezt a csorbát kiküszöbölni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6711925719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása