Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: Egykori képviselők és közszereplők nyilatkoztak a közkutak leszereléséről

2016. október 30. - Buckai Szövetség Egyesület

A közélettől visszavonult, ma már nyugdíjas egykori Szigetszentmiklósi képviselők és közszereplők nyilatkoztak a Buckai Szövetség Egyesületnek a közkutak leszereléséről.

 

Mint elmondták komoly harcot vívtak az 1990-es években és korábban is azért, hogy minél több közkút lehessen eme kisvárosban és minél egészségesebb vizet érhessenek az emberek! Komoly eredménynek és büszkeségnek tartották annak idején, hogy ezt sikerült elérniük.

 

Elmondták továbbá azt is, hogy soha nem gondolták volna, hogy utódjaiknak ez valaha is útban lesz és lesz oly vezető, döntéshozó és egyáltalán ember, aki úgy dönt a várostól elvenné mindezt! Meglátásuk szerint ez visszalépés és egyet értenek abban velünk, hogy bizony szégyen, amit semmiképpen sem szabad hagyni megvalósulni! Ha a közkutakat elveszik Szigetszentmiklóstól a város sokkal szegényebb és egészségtelenebb lesz!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9511915721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása