Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szomorúan jelentjük: Látogatás kellett tennünk! Nem tűrhetjük betegek, idősek, szegények és elesettek megalázását!

2016. október 24. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületet nem jellemzi és nagyon ki kell húzni, ahhoz a gyufát, hogy megtegyük, de a mai napunkat sajnos megint a bíróságon kellett kezdenünk!

 

Ha rólunk ugyanis valami rosszat mondanak az csak akkor érdekel bennünket, ha az építő szándékkal hangzik el, de ha az általunk védett emberekkel, területtel minősíthetetlenül és embertelenül viseltetnek azt nem tűrhetjük el! Ma Szigetszentmiklóson van egy ember, aki minősíthetetlenül bánik és bizonyítható módon betegekkel, idősekkel, szegényekkel és elesettekkel! Sokáig kértük, hogy ne tegye! Sokáig hívtuk fel a figyelmet különböző formákban, hogy ezt a magatartást mihamarabb mellőzze! Nem értette meg! S nemcsak hogy nem értette meg, hanem ránk is támadott! Ma kettő feljelentéssel és ha rágalmait, hamis vádjait átvesszük, akkor vélhetőleg még újabb eggyel fogunk a meglátásunk szerint mérhetetlenül gyalázatos cselekmény ellen tenni!

 

Ahogy az eljárásról értesíteni lehet és értesíthetjük Önöket no és persze amit csak lehet, azt azonnal közvetítjük mindannyiuk fele!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1711835621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása