Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megszűnt a TAXI szolgáltatás Szigetszentmiklóson

2016. október 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem is olyan régen írtunk cikket arról, hogy Szigetszentmiklóson a TAXI szolgáltatással komoly problémák vannak! Hétvégén vagy este egyáltalán nem érhetőek el, s általában akkor nincsenek, amikor rájuk a legnagyobb szükség lenne!...

Később egy út során az egyik kollégájukkal beszéltünk, aki 8 taxiról, bővülő szolgáltatásról és gazdasági szempontokról beszélt, amely némiképpen még érthető is lenne!  Ehhez képest….:

2016 Október 21 21:19: Forgatáson voltunk kint terepen, melynek eredményeit és vágatlan formában hamarosan Önök is láthatják és ezt megfogjuk hirdetni! TAXI-t hívtunk! A Taxi közölte velünk, hogy 1,5 óra múlva tudnának kiérkezni, ugyanis egyetlen kocsi van szolgálatba és az is Budapesten van! Nem tudjuk mit ért a Sziget TAXI szolgáltatás szó alatt, de mi ezt nem tudjuk annak tekinteni! Márpedig Szigetszentmiklós 40 ezres városának szüksége lenne mindig legalább egy elérhető taxira amit igénybe tud venni! Utána fogunk annak járni, hogy ezt hogyan lehet elérni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr711828807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása