Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Vásárlók / Vendégek / Látogatók könyvét fogjuk kérni az Önkormányzatba és a Bucka csatorna ügyfélszolgálatra

2016. október 19. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületet az elmúlt napokban ismét sokan keresték az Önkormányzati ügykezelés, az ott található flegmaság, megélt butaság megélésével kapcsolatban! Ahogy sokan keresték meg azzal is, hogy az elmúlt időszakban a Bucka csatorna Víziközmű társulat ügyfélszolgálatán milyen megaláztatásokat éltek meg! Az Önkormányzat és a Bucka csatorna Víziközmű társulat is természetesen tagad, de rengeteg a tanú a megélt eseményekre!

 

Éppen ezért azzal a javaslattal élünk az Önkormányzat felé, hogy mind az Önkormányzatba, mint a Bucka csatorna Víziközmű ügyfélszolgálatára egy vásárlók / vendégek / látogatók könyvéhez hasonló könyvet helyezzen ki, amelybe minden véleményt, így jót és rosszat is be lehet jegyezni! Tegye mindezt úgy, hogy ne követhesse senki, hogy ki és mikor írt bele, így a vélemény anonim maradhasson és a véleményezőre nézve ne lehessenek szankciói! Nyugodtan oszthassa meg véleményét, élményét vagy a megélt borzalmakat!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6811821523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása