Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FELHÍVÁS!!!! Bucka Csatorna: ÁLDOZATOKAT ÉS MEGALÁZOTTAKAT KERESÜNK!

2016. október 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Korábban Önök mindannyian sokszor tapasztalhatták, hogy leírtuk és megírtuk több olyan lakók tapasztalatát, akik a Bucka Csatorna Víziközmű Társulat ügyfélszolgálatán éltek meg szörnyűségeket és megaláztatásokat is! Rendkívül sok ilyen tanúval és elbeszéléssel rendelkezünk!

 

Kérjük azonban mindazokat, akik szintén megaláztatásoknak voltak itt részesei, akiket szintén az ügyintéző Gabika gyalázott meg és tiport sárba, hogy jelentkezzenek nálunk: A Bucka csatorna ügyfélszolgálatán megaláztak címszóra! Meséljék el mit, hogyan és miként éltek meg!  Továbbá, hogy közzé tehetjük-e avagy bizalmasan kezeljük történeteiket! Nem titkoljuk komoly harcot folytatunk az ilyen meglátásunk szerint embertelen hozzáállások ellen és mindenképpen és minden formában szeretnénk elejét venni ennek!

 

Nincs helye ugyanis olyan embernek emberekkel foglalkozó ügyfélszolgálaton, aki más emberek megalázását és megtiprását találja élete örömének!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3611821731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása