Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Korona Cukrászda: Ahol érződnek és élvezhetőek az ízek.

2016. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt időkben bemutatott olyan helyeket, ahova érdemes elmenni, amit érdemes megtekinteni, mert élvezhető, érdekes és kellemes! Higgyék el mi rettenetesen kritikusak vagyunk, akárkit és akármiként nem ajánlunk és nem dicsérünk meg!

Az eddigi részek során olyan helyeket mutattunk be, mint a Szigethalmi Vadaspark, amely nagy is, szép is, nagyon jó hangulattal rendelkezik és bárkinek, de főként kisgyermekes családoknak igen kellemes kikapcsolódási lehetőség és időtöltés, vagy amilyen a KARÁM, amelyet mi a sült hal Mekkájának tudunk tekinteni a halak minősége, a hely hagyománya és hangulata miatt is. Ezek azonban eddig mind Szigethalmiak voltak, s bár még Szigethalomra is visszatérünk jöjjünk egy picit hazai földre, jöjjünk Szigetszentmiklósra is.

Szigetszentmiklós sok mindenben kivételes város, így sok jó és sajnos sok rossz dologban is! De különleges abban is, hogy rengeteg cukrászdával rendelkezik. Köztük vannak, amelyek inkább az elit réteg pénztárcájához igazítottak  és vannak olyanok is, ahol nem ismerik a cukor mértékét és minden émelygősen, gej édes. Olyan, mint egy szirup. Mi nem szeretjük az ilyeneket, mi szeretjük érezni az alkotó elemeket és azok ízét! Az a hely, ahol ismerik a mértékeket és a süteményt tényleg lehet élvezni meglátásunk szerint a Korona Cukrászda Szigetszentmiklóson a Szent Miklós útja 14 szám alatt! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy élvezze ki!

Büszkék vagyunk arra, hogy városunk ilyen jó cukrászdával is rendelkezik!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-9

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4111752099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása