Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Még mindig zajlik a Buckai Vízharc! Turbóra kapcsolunk!

2016. szeptember 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Több hónapja küzd a Buckai Szövetség Egyesület és a Buckai Vízkárosultak csapata, hogy Szigetszentmiklóson az Alsóbuckában rendeződjenek azok az állapotok, amelyek a Buckai Vízek és a Bucka Csatorna mentén kialakultak! Hogy rendeződjön az, hogy aki kifizette a Víz hozzájárulását, a csatorna csatlakozását az az eredeti szerződésének megfelelően vízzel, csatornával rendelkezzen, mégpedig a legélhetőbb és a leghasználhatóbb körülmények között! S senki se mondhassa azt, hogy a te pénzed, az ő pénze vagy bárki pénze, amit valaki valaha és valamiként összeszedett, elévült vagy elveszett!

Mondhatnánk azt, hogy az elmúlt időszakban szinte semmi sem történt, szinte semmit sem értünk el, de ez így és ebben a formában nem igaz! Hiszen bár nem kaptak ezek az emberek új kedvezményes víz vagy csatorna hozzájárulást, ahogy nem jöttek bekötni szolgáltatásaikat korábbi befizetéseik ellenére sem, de végig járták azokat a lépcsőket, amelyeket helyi szinten és mindenképpen kell! Tárgyaltak az Önkormányzattal, tárgyaltak a képviselőkkel, a Polgármesterrel, a Vízművekkel. Ezt mindenképpen megkellett tenni és ezt az esélyt mindenképpen megkellett adni, ahhoz hogy ha az állapotok fennállnak és továbbra is fennállnak tovább lehessen lépni! Bár természetesen mindenki abban bízott, hogy mindezeket még ezeken a szinteken meglehet oldani!... Sajnos nem így lett!

S nemcsak nem így lett, hanem számtalan megaláztatást és borzalmat kellett átélni minden érintetnek! Olyat amely méltatlan és olyat, amelyet minden bizonnyal nem érdemeltek meg!

Mi, mint civilek igyekeztünk segíteni, s nemcsak igyekeztünk, hanem igyekszünk is! S bár olykor a civil élet - hiszen mindannyian a közérdek mellett munkahelyen dolgozunk és ott is értéket teremtünk - kihívások elé állít úgy gondoljuk mostmár magasabb szintre kell lépnünk! A szórólapozás mellett, amely most egy pici időre megakadt, s amelyet nem sokára tovább folytatunk és az aktivisták keresésén túl elindulunk két irányba: Az egyik minden bizonnyal a jogi út, a másik pedig hogy bár eddig kértünk, kértük a helyzetek rendezését, azonban és csak megaláztatást kaptunk, ezért már nem kérünk, ezért már követelni fogunk!

ÉPPEN EZÉRT FIGYELJENEK BENNÜNKET ÉS SEGÍTSENEK, SEGÍTSÉK A BUCKAI VÍZ ÉS CSATORNAKÁROSULTAK CSAPATÁT ÉS HARCAIT!

KÖSZÖNJÜK!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6111741023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása