Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Másfél utcára a képviselőtől? Több millió forint a közlekedésre? Mégis és még mindig fenáll a két lyukú híd probblémája? Felháborodottak a lakók!

2016. szeptember 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem telt el még 24 óra előző cikkünk óta, melyet a két lyukú híddal kapcsolatban tettünk fel, de már rengeteg megkeresés érkezett! A lakók arra hívják fel a figyelmet, hogy tudomásuk szerint innen nem messze lakik a területileg illetékes képviselő és arra is, hogy úgy tudják rengeteg pénzt költenek el a  városban a közlekedésre. Ennek fényében hogyan állhat fenn ez a probléma?

 

És valóban! Kövesdi László (FIDESZ) területileg illetékes képviselő az Orgona utcában, azaz a két lyukú hídtól másfél utcányira lakik. A közlekedésre pedig a Plastiroute Kft is (melynek jogásza az alpolgármester, dr. Vántsa Botond) és pályakezdő közlekedéshez nem értő közlekedési szakértő (Hájas Róbert) is rengeteg pénzt vesz fel.

 

Ennek ellenére a probléma fennáll és sajnos! Azaz ennek ellenére szorulnak be autók a híd alá és ennek ellenére nem merült fel sem a közlekedésiek, sem az önkormányzat részéről más személyek részéről, hogy valamit tenni kellene a jelenség és a rendszeres több milliós, olykor több tízmilliós károk ellen.

 

Mi nem vitatjuk, hogy az a sofőr, aki nem méri fel a magasságot helyesen nagyon is hibás, de ha a jelenség gyakori, már-már tömeges, akkor mégiscsak tenni kellene ellene!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1811711321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása