Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 8. rész: Orosz László

2016. szeptember 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök már megszokhatták a Buckai Szövetség Egyesület nem régen új rovattal jelentkezett a jelen Önkormányzati ciklus 2 éves érvfordulója alkalmából, amely nem más, mint a Közéleti Kitekintő. 8. részünk főszereplője nem más, mint Orosz László.

 

Orosz László 2014-ben került be a testületbe az ÖSSZEFOGÁS frakcióval. Neve a választásokkor mikor először felmerült, ahogy mi hallottuk, akkor minden formáció megakarta szerezni, de ő nem adta oda akárkinek magát.

 

Kezdő képviselő két ígérettel! Ez két ígéret nem más, mint az oktatás és Lakihegy. Az oktatáshoz nagyon ért, hiszen egy Csepeli Általános iskolában maga is oktató. Olyan, mint egy jóságos nagy maci, akit e korosztálynak is könnyű tisztelni és szeretni. Szakmai érvei mindig állnak! Körültekintőek, alaposak és figyelmesek. Lakihegy vonatkozásában a Lakihegyieknek igazán olyan, mintha az ő gyermekük lenne. Közülük való! Érti a szavukat és érti a nyelvüket!

 

Bár frakciója többi tagja nyílt vagy csendes kollaborációt hajt végre, de ő rajta ez eddig nem volt észlelhető. Nem sűrűn szólal fel, de ha igen, akkor az többnyire értelmes.

 

Két fő témáján kívül a többiben inkább érdeklődő és puhatolódzó! Nem akar okoska lenni, nem akar hamis fényekkel villogni! Képviselő lett, de ember tudott maradni! Biztos, hogy tudásban és tapasztalatban a közélet terén van hova fejlődni és ha nem követ mintát, hanem önmaga marad még jó is lehet ez.

 

Nekünk reményt keltő így értékelése nálunk .

 

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6811671118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása