Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 7. rész: Nagy János

2016. szeptember 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök már megszokhatták a Buckai Szövetség Egyesület a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából a jelenlegi képviselők értékelésébe kezdett mégpedig ABC rendbe. 7 részünk főszereplője nem más, mint Nagy János.

 

Egyben pontosan emiatt ez a cikkünk nekünk a legnehezebb.

 

Nagy János 2014-ben az EGYÜTT vezetőjének megfúrásával az ÖSSZEFOGÁS listájának második helyéről került be. Saját körzetében vetélytársai rettegtek tőle, ezért elindítottak egy azonos nevű, de független jelöltet ellene.

 

A 2008-ban az RH Média romjain Uhrin Imrével, Suha Sándorral, Czifra Ferenccel és Csizek Csabával a városi közállapotokról vitatkozó és tájékozódó fiatalember hamar kinőtte a kezdeti kereteket. Ígéretében mely szerint az RH Médiánál jobb és használhatóbb lakossági közösségi portált csinál sok ember segítette. Sikerei és felemelkedésének első ideje a Buckai Szövetség Egyesület felemelkedésével, tevékenységével párhuzamosak, abból is kiindulóak, de Czifra Ferenc segítségének és baráti körének is sokat köszönhet. A kezdeti szárnycsapások, amelyek portáljának létrehozására irányultak eleinte elégé kezdetlegesek majd hírtelen verzió frissítésekkel és nagy általa gyakorolt munkával vér profik lettek! A jó megjelenéshez azonban 2009-ben még nincsenek hírei, ezeket Czifra Ferenc, Kurilla Ferenc, Csizek Csaba és az akkor hozzá csatlakozó Kexy szállították neki.

 

Közéleti ismertségét Czifra Ferencnek, Csizek Csabának, a KAPOCS-2310-nek és a Buckai Szövetség Egyesületnek, valamint a Tüntetés a Kéktó Megmentéséért rendezvénynek köszönheti meg. A rendezvény kiplakáttolásakor honlapjának neve ezernyi villanyoszlopon jelent meg! Később rendezvények lettek leszórva a szórólapjával és nevével.

 

A kezdeti sikerek után első segítőitől módszeresen távolodik el. Csizek Csaba és a Buckai Szövetség Egyesület ellen aljas és alaptalan lejárató kampányba és éveken át tartó hazudozásba kezd. Nem sokkal ezután úgy száll el honlapja az amerikai szerver állítólagos hibája miatt, hogy Czifra Ferenc korábbi legfőbb segítője összes hozzászólása elveszett! Kurilla Ferencet és családját már meg sem ismeri és letagadja, hogy kezdeti segítőinek bármit is köszönhet!

 

Nagyon jó manipulátor! Szavaival és annak vehemenciájával bárkit a legelképesztőbb dolgok valódiságáról is megtud győzni, akár annak valótlansága ellenére.

 

Azonban elvitathatatlan tőle, hogy számtalan pozitív kezdeményezésű dologban részt vesz. A József Attila telepi HÉV megálló felújításában való részvétele első és dicséretes közéleti tette, amelyet a szívbeteg kislány és családjának megsegítésének ügye emelt még magasabbra. Sok kis dologban tud és képes segíteni, de az összefüggéseket tapasztalatunk szerint képtelen csokorba szedni és azt egységes egészként értelmezni vagy kezelni.

 

Mint képviselő pályakezdő! Mégis olyan, aki nagy tömegek támogatásával rendelkezik, ezért nem feltétlenül kellene, hogy kösse a pártfegyelem. Mégis, ahogy látjuk pártfegyelemhez ragaszkodik jobban és nem az emberek melletti kiálláshoz és a nagyobb súlyú közéleti megsegítéshez. Jószai Attila szárnysegédje, aki észre sem veszi, hogy a hozzá értő emberek szerint kollaborációt és értékelárulást takar képviselői munkája és közéleti tevékenysége.

 

Az előterjesztéseknek nem olvas utána, más helyeken nem kérdezi meg! Az Önkormányzati többség és az alkalmatlan alkalmazottak félre tájékoztatását vallási fanatizmussal hiszi el.

 

Minden korábbi elvét meghazudtolja! 2011-ben elmondta, hogy nem akar képviselő lenni! 2014-ben az lett! 2013-ban a Papp István és az Önkormányzati többség tevékenysége megvetendő és döbbenetes, ugyanez 2014 évvégére követendő és dicséretes lett! 2009-ben az egyik leggondolkodóbb civil 2014 óta egy kollaboráns irányított embere. 2010 óta a neki nem tetsző elemeket egyéni kéje és kedve szerint távolítja honlapjáról el, mintegy diktatórikus módszerekkel, 2014-ben képviselői széket az állítólagos demokratikus erőkkel nyer. 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben profilja a Németországi utaktól zeng, 2016-ban kijelenti, hogy nem volt külföldön legalább 10 éve! 2016 nyarán kijelenti, hogy mióta képviselő nagyon rosszul megy és teljes ráfizetés neki, de rá egy hétre már barátai Dominikai útjáról zengedeznek! Ha valaki azt mondja igaztalan és hazug ember, akkor a hazugságra allergiást irigységgel vádolja meg!

 

2014 óta rég múlt hevességét, kiállást, mint képviselő teljesen elveszítette és sokak szerint is befeküdt a FIDESZ-nek. A neki nem tetsző elemek lemelegezésétől sem riad vissza, hiába találkozott a megvádolt személy egykori barátnőjével és fogott kezet vele! Nincsenek elvek, amelyeket ne valósított volna meg korábban és amelyeket napjainkra ne árult volna el. Szerinte a lapát megfogása nem egy képviselő dolga! Arra ott vannak a megfelelő emberek! A képviselő dolga, hogy szóljon ezeknek az embereknek! Így ha fizikailag tenne valamit és valakiért a kupakgyűjtésen kívül, akkor bele is betegedne!

 

Szigetszentmiklós közéletében, mint közösségi megsegítőnek sok hasznos tevékenysége van, de minimum egy ciklust ki kellene hagynia, hogy az idő alatt megtanulja az összefüggéseket és tényleg magára és értékekre leljen!

 

Nem reménytelen eset! Csak egy ember, akivel hirtelen sok jó dolog történt és, aki azt hiszi ez a természetes! Ahhoz, hogy megtanulja értékelni el kell, hogy veszítse, hogy amikor elnyeri megtudja becsülni és helyén tudja kezelni!

 

Képviselőként mivel olyan összefüggéseket sem lát át, amelyeket mások nem képviselőként, nem közéleti személyként csak civilként és igen, ezért nem minősíthető! Nem jó, nem rossz, hanem értékelhetetlen. Bízunk benne, hogy nem értünk, nem miattunk, nem más miatt, hanem magától majd változtatni akar és javít ezen az egész város érdekében!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9511668804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása