Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 2. rész: Becz Péter

2016. augusztus 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt időszakban Önök láthatták, hogy a Buckai Szövetség Egyesület megkezdte cikksorozatát a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából és ebben értékeli ABC rendben Szigetszentmiklós fellelhető képviselőit. Második részünkben nem másra, mint magára a város leghírhedtebb emberére Becz Péterre térünk ki.

 

Becz Péter először 1990-ben szerzett képviselői széket, amelyet 1994-ben az Önkormányzati választásokon Szabó Bélával szemben elveszített! 1998-ban visszaszerezte ezt a széket és azóta az Önkormányzatból látszólag kirobbanthatatlan és papíron FIDESZ-es. Mindaz, ami azonban városi szinten és az utcán elhangzik róla a legkevésbé sem követi a FIDESZ-es értékeket, hanem és meglátásunk szerint inkább Al Capone örökére hajazz! Bármi ami ebben a városban kétes ügylet abban valahogy és valamiként felmerül az Ő neve!

 

Városi legendák szerint  a Bajcsy lakótelep közmű fejlesztési hozzájárulásának 60 millió forintját sem fizette ki, a DUJMÓ-éval együtt! Neki nem kellett! Neki elengedték! S nem másért történt ez, mert ő Becz Péter a képviselő! A gazdasági bizottság, az SZTK-ERIMA elnökeként és számtalan más dolog által rendkívüli és kétes bevételi forrásokat tulajdonít neki az utca hangja. Sokak szerint köze van a Kéktó elpusztítási tervéhez, amelyet alembere Virág Róbert fémjelez. A Furcsa Föld homok vándorlásai, a Bucka-tó ki nem takarítása és a meglepő megoldások felmerülése során mind-mind felmerül a neve. Ő az, aki saját édesanyja ingatlanjának megvételét a Bucka csatorna pénzéből és négyszeres áron megszavazta! Ő az, aki a testületben az egyetlen Képviselő Asszonnyal megengedi azt a hangnemet, amit más a kutyájával se! Ő az, akinek ha sértik a kétes ügyleteit, hamar indulatossá válik és ilyenkor habzó szájjal esik neki bárkinek! Ő az, akinek a testületben komoly indulatkezelési problémája van!

 

De szintén Ő az, akiről sokan azt gondolják, hogy a Polgármestert irányítja! Akinek minden rossz köszönhető! Még az is, amit a Polgármester tesz!

 

Területe a Felső tag évtizedek óta nem fejlődött soha és egy hajszálnyit se! Ha bárki kimegy a haját tépi, mert olyan szörnyűek a körülmények! Városi legendák szerint a választásokkor osztogatott kosár kolbászoknak és egyéb lefizetéseknek köszönhető a széke, mert az biztos, hogy a szék az esetében nem köthető teljesítményhez! Így kolbászol ő a testületbe!

 

A 2000-es évek során komoly rágalmazási pert vesztett Szabó Bélával szemben. A bíróság 500 ezer forint megfizetésére kötelezte, amelynek azóta se tett eleget!

 

A Bucka a Csépi úti útszűkületnél többek között neki köszönheti, hogy még mindig az ott közlekedés életveszélyes! Meglátása szerint szűkítésre van ott szükség és arra, hogy ne járjanak arra az emberek!

 

Becz Péter képviselő így városunk és önkormányzatunk egyik, ha nem legszégyenletesebb személyisége! Egy olyan ember, akinek semmi mást nem kellene mondani, mint hogy gyalázatos tevékenységei okán még a Csepel szigetet is hagyja el!

 

Becz Péter elmúlt két éves tevékenysége, ahogy az azt megelőzőek is gyalázatosak! Olyanok, amilyenre egy nemes és sokkal többre érdemes városnak biztosan nincs szüksége! Tevékenysége, tehát nem elégtelen, mert az azt jelentené, hogy valamit tett, ami jónak is minősíthető, de ő ilyet nem tett éppen ezért értékelhetetlen a minősítése!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1611662048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása