Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

S.O.S. kérdés a Bucka busz menetrend átalakítása

2016. augusztus 27. - Buckai Szövetség Egyesület

2016-ban immáron harmadjára állunk neki a Bucka buszok menetrend átalakításának. Első munkálataink leállítását az az ígéret hozta el mely szerint lesz ötödik kisbusz, amely végül a közmeghallgatás ígéretével szemben valójában nem jött el. A második leállást az, hogy azért ősztől a közlekedési társaság és az Önkormányzat változásokat hoz! Azonban nyakunkon az iskola és ebből sem látszik semmi sem!

Most már mivel egyébként is 3 a magyar igazság semmi sem tántoríthat el bennünket attól, hogy a menetrend átalakítást végig vigyük és Önökkel megvitassuk!

Sőt! az új munkálatok kezdetekor egy új oldalt is létrehoztunk, ahol csak erről, azaz a Bucka buszokról és az ottani tapasztalatokról lehet vitatkozni, tapasztalatot és ötletet cserélni:

Az oldal neve: Bucka busz

melyet itt érhetnek el.

Reméljük, hogy munkálataink során a Bucka buszokkal való közlekedést Önökkel együtt és jobbá tudjuk tenni!

Csizek Csaba

a Boglya járat megtervezője, kiharcolója és elhozója

Buckai Szövetség Egyesület

elnöke

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8311655338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása