Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nyújtsunk segítő kezet! - Ruagyűjtés egy balesetet szenvedett lánynak!

2016. augusztus 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Térségünk számtalan esetben bebizonyította, hogy ha kell képes és tud segítő kezet nyújtani.

 

Erre az elmúlt években példa volt a szívbeteg kislány megsegítése, amikor is egy magára hagyott családanya kisebbik gyermeke betegsége miatt még a munkahelyét is elveszítette, aminek hatására a rezsit sem tudta fizetni, de ki kellett állnia a gyermek mellett! Akkor egy egész város összefogott és különböző segítésekkel, az amivarosunk.hu-val, a Megyelakó Egyesülettel, Czifra Ferenc vállalkozóval és számtalan jó szándékú emberrel segített és család talpra tudott állni!

 

Példa volt az évenként visszatérő KATA bál, ahol sérült, szegény vagy hátrányosabb helyzetű gyermekek családjait sikerült Rákosi Katalin és civil szervezete, csapata jó szándékával a szemünk láttára megsegíteni!

 

Példa volt a baba ruha gyűjtés, amikor is egy nagyon szegény családnak egy hónappal a baba születése előtt még nem voltak ruhái, kiságya és haza jövetelének feltételei, de mégis sikerült összegyűjteni mindent, amire a pici megszületett és eljött. De példa volt az is, hogy ezt az akciót sikerült megismételni.

 

Most is segítségkéréssel fordulunk oly sokak felé! Egy súlyos balesetet szenvedett, de szépen gyógyuló lánynak szeretnénk pólókat, tréningruhákat gyűjteni legfőképpen L-es és XL-es méretben. A személye mindegy! Azt mi nem szeretnénk kiadni! Legyen annyi elég, hogy autó ütötte el. Azaz egy olyan balesetet szenvedett, amely bármikor és bármelyikünkkel megtörténhet! A segítő szándék a fontos, hogy tudjunk segíteni azokon, akik segítségre szorulnak, mert sosem tudhatjuk mikor leszünk mi a segítségre szorulók tekintetében és soron!

 

Pénzt nem kérünk! Az nem kell! Csak női L-es és XL-es póló!

 

 

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2016 Augusztus 20.

Tisztelettel:

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

mail: info@acsibucka.hu

telefon: 06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3110782476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása