Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szutykos víz? Trehányan otthagyott munkaterület? - Egyre több a probléma a Fővárosi Vízművekkel!

2016. augusztus 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre több panasz érkezik a Szigetszentmiklósi hálózatot évi 500 ezer forintért bérlő Fővárosi Vízművekre környék szerte.

A víz és csatorna bekötéseket 200 , 300, 400 ezer forintért horribilis áron végző üzemeltetőnek a lakosok tapasztalatai alapján a vezetékes vízhálózat tisztítására sincs gondja, mivel a csapból esetleges fehér lábosokba folyó víz esetén a lábos alján hamar fekete és barna darabkák találhatóak! A nekünk nyilatkozó lakosok többsége elmondta, hogy ha nem tudná, hogy a talajvíz krómmal és egyéb veszélyes dolgokkal súlyosan szennyezett, akkor inkább azt inná, mert sokkal tisztábbnak tűnik.

Ugyanakkor a Határ úti fekália elhárítás esetén illetékességet elhárító szolgáltató, aki minden más téren úgy viselkedik, mintha tulajdonos lenne egyre gyakrabban az esetleges munkaterületeket takarítás nélkül hagyja el. A nekünk panaszkodó lakosok ma elmondták, hogy Gyártelepen az Europa 2000 előtti hiba elhárítás után sár, mocsok és szutyok maradt egy központilag frekventált területen, egyben a város egyik bejáratánál!

Úgy látjuk figyelembe véve a Fővárosi Vízművek 2013-as évi eredménykimutatását is, hogy az abban évben 52 milliárd forint veszteséget termelő vállalkozás nem igazán szolgálja a lakossági érdekeket. Persze megértjük, hogy ez állítólag törvényi kötelezettség miatti eszköz átadásokból eredt, de azt semmiképpen sem értenénk meg, ha ezt nekünk a lakosságnak kellene ellenfinanszírozni!

Ahogy a nagyon lassú hibaelhárításokat sem értjük!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5610426734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása