Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KIDERÜLT: ÁTI Sziget Kft: Nem vagyunk méltóak a válaszra, de még beszélgetésre sem!

2016. augusztus 16. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során többször kerestük az ÁTI Sziget Kft-t, hogy miért nem kapunk immáron másfél éve semmilyen levelet sem a Buckát elkerülő gerincúttal kapcsolatos megkeresésünkre! Mint már korábban írtuk a titkárság úgy látja, hogy erre nem is fogunk választ kapni!

 

Első megkeresésünk során ma amikor az ügyvezetőt kerestük azt a választ kaptuk, hogy egy óra múlva lesz bent! Felkerestük, hát ekkor! Ekkor azonban azt a választ kaptuk, hogy éppen tárgyalásról kiugrott negyed órára szóval hívjuk fel akkor! A harmadik felhívásnál azt válaszolták, hogy az ügyvezető Úr nagyon elfoglalt éppen ezért ma ne is keressük!...

 

Hát így is lehet!

 

Nekünk ennek az az üzenete, hogy nélkülük kell kiharcolnunk a gyorsforgalmi utat! De afelől kétségünk sincsen, hogy ki kell!

 

  - CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7110414810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása