Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szszm: Havi 10.000 Ft-ért akar bérelni egy stratégiailag és közlekedésileg fontos területet a Polgármester!

2016. július 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós városában számtalan olyan terület van, amely stratégiailag fontos a városra nézve! Ahogy számtalan olyan telek is, amelynek megvétele nagyon fontos lenne!

 

A Buckai Szövetség Egyesület hétfőn egy ilyen területen járt! Egy olyanon, ahol az ingatlan Önkormányzat által történő megvétele közlekedési szempontból és az ott élő területnek meghatározó lenne! Felhívtuk hát az ingatlan tulajdonosát, hogy nem kereste-e a Polgármesteri Hivatal vételi szándékkal!

 

A tulajdonos elmondta, hogy a Polgármester kereste! A területet nem megvenni, hanem bérelni akarta! Havi 10.000 Ft-ért! Erről még a tulajdonos is azt mondta, hogy nem gondolhatta a Polgármester ezt komolyan! Az ingatlan tulajdonosa az érintett területnek elmondta, hogy a terület számára örökség, amelyért piaci értéket akarja megkapni! Számára teljesen mindegy, hogy kitől! Amikor elmeséltük, hogy telke milyen stratégiai tervek része azt mondta, hogy ő semmi jónak se az elrontója csak őt tisztességesen fizessék ki! Örökségét nem szeretné elkótyavetyélni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr858917430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása