Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FELJELENTÉS ELŐTT: Kézbesítői és informatikai hiba miatt függesztették fel a Szövetség adószámát!

2016. július 25. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során a Buckai Szövetség Egyesület beszélt a NAV munkatársaival az adószám felfüggesztés miatt! A 2015-ös évi beszámoló késésével kapcsolatban az okot (egy tagtárs betegsége, kórházba léte, aláírás hiánya) előadta, ahogy azt is, hogy azóta a tagtárs kijött, felgyógyult, aláírt és minden beszámoló bent és rendben van!

Kiderült azonban, hogy a felfüggesztés oka nem a 2015-ös év, hanem a 2010-es, 2011-es, 2012-es év társasági adóbevallás hiánya (1029, 1129, 1229). Bár ezeket a bevallásokat bizonyítható módon és igazolhatóan időben leadtuk, s az informatikai hiba miatt bevallás elkallódást a NAV sem zárta ki azért újra leadtuk, amely most rendben van, s más bevallásunkkkal a Hivatalnak gondja nincs!  A Szövetség adószámának rendbe hozatala így elindult és a Szövetség zavartalanul tovább tud dolgozni!

Az ügynek azonban van egy másik szála! Ez a szál a Szigetszentmiklósi Posta! A Posta ugyanis az erről szóló értesítőt sem először, sem másodszor nem hozta ki, arról semmilyen formában nem értesítet és tértivevényt sem hagyott a helyszínen! Éppen ezért panasszal fogunk élni a Szigetszentmiklósi Posta emiatti per alá vonásának lehetősége mellett!

Ezentúl egyes portálokon, amelyeken a gyűlölködés, mások kibeszélése, buta beszéd és kommunikáció a divat, valamint mások védekezési lehetőségének ellehetetlenítése olyan hírek láttak napvilágot, amelyek a beszámoló hiányára, nem informatikai hibára akartak rámutatni, s amelyek téves következtetés alapján, de tényként állították, hogy Csizek Csaba a Buckai Szövetség Egyesület elnöke nem tud könyvelni, ha egy beszámoló nincs beadva! Tekintettel arra, hogy ez a bemutatott ügymenet alapján nincs így és aljas rágalom, amely Csizek Csaba személye, mint könyvelő személye és nem mint egy társadalmi szervezet vezetője ellen irányult így elmondható, hogy Csizek Csaba jó hírnévhez, szakmai megbecsültséghez való joga súlyosan sérült, amelynek hatására a Szövetség mind a közlő személy, mind a közlést megjelenítő portál beperelését is fontolóra veszi!

Ugyanis a Szövetséget az nem érdekli, ha egyes emberek, akiknek gazdasági és más érdek szféráját sérti a Buckai és Szigetszentmiklós területének fejlesztése és érdekvédelmi fűt, fát, tücsköt, bogarat összehordanak, buta beszédeket folytatnak vagy mocskolnak, de az amikor a magánszféra lélektani határát átlépik, egy magánszemély másfél évtizedes szakmaiságát megkérdőjelezik és alaptalanul a sárba tiporják az igen! Ott nincs bocsánat! Ott lépni kell!

A Szövetségről ellehet mondani, hogy kemény és durván őszinte, de azt, hogy valaha valakiről alaptalanul írt volna valamit azt nem! Voltak olyanok, amikor egyes városi legendákat közöltünk, s amellett, hogy ezt kiírtuk írtuk le, amit hallottunk, de soha nem aláztunk és gyaláztunk meg senkit, s ha egyesek támadást is véltek felfedezni az mindig megvolt alapozva és mindig volt annak a várost és területet fejlesztő oka!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr278912748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása