Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ÜZENJÜK: Ne kedves légy, hanem mindig őszinte!

2016. július 24. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során a Buckai Szövetség Egyesületet arról értesítették, hogy 10 – 14 fős anti rajongó tábora ismét akcióba kezdet! Mai sláger téma, hogy felfüggesztették az Egyesület adószámát és ez nekik ok volt arra, hogy legyen miért gyalázkodni! Ismét végig olvashatta a nagypublikum, hogy az Egyesület egyszemélyes szerintük vagy egyesületet egy antiszociális őrjöngő örült vezeti! Talán elő is kapták már megint a rólunk alkotott Wodo bábut és teljes kéjjel jól meg döfködték!

Hihetetlen vagy sem bár ők nyilván mindezt rosszindulatból tették most kivetelesen, hogy odafigyeltek erre azt megköszönjük nekik! Ugyanis mi is biztosan idővel észrevettük volna, de teljes nyugalommal dőltünk hátra, hiszen bár egy tagtársunk betegsége miatt a bevallásokat később tudtuk leadni, de már minden bevallás bent és rendben van! Ezek szerint egy picit gyorsabb volt a hivatal és az értesítők sem érkeztek meg a postán, miközben tudjuk, hogy az ügyfélkapus rendszer egy ideje sokkolva van! Csak úgy árad belőle a sok fölösleges üzenet áradat, amely miatt már sok könyvelő írt az illetékes hivataloknak!

Mi ismerjük a határidőket és mindig mindent szabályosan teszünk! De idén egy tagtársunk betegsége mindent felül írt! Idén őérte szurkoltunk és drukkoltunk és tudtuk, hogy a kórházban nem fogjuk papírokkal, taggyűléssel zaklatni, miközben ő súlyos betegséggel küzd! Idén ez volt az első és nem a határidő! Nyilván ennek megvannak a papírjai, bizonyítékai és nyilván minden rendben lesz!

S bár nyilván sokan azt várták, hogy ettől akkor most megszűnik, összeomlik az Egyesület vagy sokkal finomabb lesz és visszafogja harcait, de sajnálattal közöljük, hogy ilyen nem lesz!

Nem leszünk kedvesebbek, mert az őszinteség hívei vagyunk! Tudjuk, hogy sokaknak ez nem tetszik, hogy sokan az őszinteséget nem szeretik és ezért is vannak ellenünk, de mi őszintén küzdünk egy fejlettebb, élhetőbb és szerethetőbb Buckáért és Szigetszentmiklósért!

 

Figyeljenek minket és tartsanak velünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr708911878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása