Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Önkormányzati hazugságok - 1. A Virág ügy

2016. június 30. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.06.29-e van! Szigetszentmiklós város rendes Képviselő testületi ülésén egy 7 évvel ezelőtti botrány a Kéktó elpusztítása került elő!  Kiderült a szörnyűség ma is él és ma is veszélyt jelent! A terv beadója és fő harcosa, a Kéktó elpusztítója, Virág Róbert (FIDESZ) iszonyatos módon igyekszik védeni a mundér becsületét!

 

Először arról beszél, hogy szemben az állításokkal a Kéktó elpusztítási tervében (nyilván ő másként nevezi) sem a Panzió, sem a Sóbarlang, sem a minigolfpálya nincs benne! Ez persze nettó hazugság, mert benne van, de hogy mindenki elolvashassa felfogjuk tölteni fórumainkra! Bárki és bármikor láthatja! Erre reagáltunk mi úgy, hogy akkor minden bizonnyal ő sem olvasta el!

 

Tovább védve önmagát és tompítva a felelősségét egy újabb történettel állt elő:

 

E szerint a Buckai Szövetség Egyesület elnöke egy napon az Önkormányzatban járt, amikor is tiszteletlenül és megengedhetetlen hangnemben beszélt a Polgármester titkárnőjével! Ő mint, aki a talpig becsület kijött és megvédte szegény alkalmazottat az álnok és galád Csizek Csabától! Erre az a gaz még fölhívta pár órára rá a Hivatalt, hogy szegény őt, mint talpig becsületet meg kellene verni! Hát ez gyalázat!

 

NO ERRE JÖTT A VÁLASZ, HOGY NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT KIMERJÜK MONDANI:

VIRÁG RÓBERT HAZUDIK!

 

Az a jelenet, amelyet ugyanis részben próbált felidézni a következőképpen zajlott: Csizek Csaba a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalba érkezett, hogy átadjon egy beadványt a Polgárnesteri titkárságon! A Polgármester titkárnője felülbírálva a kérést az adott beadványt nem akarta átvenni, amelyhez neki nincsen joga! Erre lett közölve vele, hogy jogtalan eljárása miatt, ha lenne szíves beadni a felmondását az úgy nem ártana! S mivel a beadványba beleolvasott (amelyhez megint nincsen joga) és a leírtakat nem tudta értelmezni közölve lett vele tanuljon meg olvasni! Na erre jött ki a Polgármester szobájába tartózkodó Kéktó elpusztító és kérte fel Csizek Csabát a tiszteletteljesebb viselkedésre! Csizek Csaba felháborodva azon, hogy fogalma se lehet az önmagát képviselő Virág Róbertnek, hogy miről is lehet szó felkérte a távozásra a képviselőt, pontosabban: „Tán, ha kifáradna!”… Ezt próbálta a „képviselő Úr” egy kicsit másként bemutatni!

 

Persze Virág Róbertnek nem ez az első hazugsága és vélhetőleg nem is az utolsó! Sokszor elmondtuk és most is úgy gondoljuk, hogy csoda, hogy a Kéktó elpusztításának tervéért még nem lincselte meg senki! De természetesen ez is mást jelent, mint amit ő próbált bemutatni!

 

Az Önkormányzati alkalmazottaknak se ez az első dilettáns, hazug és embertelen magatartásuk! Hiszen tömegnyi embert aláztak meg, ha azok mondjuk az Üdülő sorról, Lakihegyről, de legfőképpen ha a Buckából származtak! Beleröhögtek olyan emberek szemébe, akiknek a kiáradó víz elöntötte a házukat, vagy segítséget szerettek volna kérni és azt hitték az Önkormányzat értük is van! Megéltük, hogy a portás döntötte el, hogy kinek fontos és kinek nem fontos a problémája, s eszerint kapcsolt valakit vagy vonalat bontott! Megéltük, hogy valakinek, akinek a puszta közepén kellett volna villany és 1 millió forint lett volna a bekötés az Önkormányzat portásától azt kapta: Az ő ügye nem fontos! Megláthattuk, hogyan tesz az embertelen bánásmód teljesen békés emberekből olyan haragost, akit 1 évre közbotrány okozásért kitiltottak az Önkormányzatból! Mit kellett ahhoz elkövetni egy békés ember vagy békés emberek tömegei ellen, hogy ez legyen a vége? Mi jellemzi és milyen emberi bánásmód ezeket a tiszteletre nem, csak megvetésre méltó Önkormányzati alkalmazottakat, szörnyetegeket?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr768855634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása