Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVÉL: Szigetszentmiklós - Nem szeretnénk kérni a 300 milliós hülyeséget! Városfejlesztést szeretnénk kérni!

2016. június 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Minisztériumok!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

és

Kedves Barátaink!

 

Szigetszentmiklós városa romokban hever! Pláne mióta az irányítja a szakadékba a várost aki! A város megérdemelné azt, hogy tényleges fejlődést érjen el, de ahhoz legalább 180 fokot kellene fordulni! Legtriviálisabb példa a városban az Önkormányzaton belüli ész nélküli ámokfutások garmadája, amelyek közül talán a 300 milliós semmire se jó buszmegálló viszi az egyik pálmát az bizonyos!

 

A buszmegálló konkrétan nagyon szép! Csak éppen semmitől sem véd meg! Tetejének lejtése a vizet nem el, hanem a megállóban állóra bevezeti! A megálló sem a széltől, sem az időjárás egyéb szeszélyeitől nem véd meg! Darabja röpke 3 millió! És abból akar a Szigetszentmiklósi Önkormányzat 100 db-ot! De minek? Díszdrágaságnak? Vagy azért, mert tehetségtelen, szakmájához nem értő közlekedési szakértőnknek horribilis áru használhatatlan, de szép buszmegálló minden álma? Ha így van adjanak neki egy játék vasút készletet. Utána mondhatja, hogy csi-hu-hu és érezheti magát közlekedési szakembernek csak ezt a 300 milliós szörnyűséget meg ne valósítsák, mert pazarlás és semmi értelme!

 

Egyébként is „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat a gazdálkodás fogalma nem az, hogy: a szűkösen rendelkezésre álló erőforrások pazarló felhasználására irányuló tevékenység, hanem a gazdálkodás fogalma az, hogy: a szűkösen rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználására irányuló tevékenység!

 

Felkérjük a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot és a Miniszterelnökséget, hogy magyarázza el a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak mi a kettő közötti különbség, hiszen úgy látszik nem értik!

 

Nem értik, de közben 1,5 sáv széles utak mentén két irányú forgalomban veszélyeztetjük az életünket! Kiárad rendszeresen a Határ úti fekália! Az orvosi ügyeleten retteghetünk, hogy az ottani kezelést és hozzáállást túléljük-e vagy se! Olyan város lett Szigetszentmiklós ahol nem természetes, hogy van vezetékes víz és ahol ezrek átkozódnak, hogy miért költöztek erre a településre, ahol csak leépülés, pusztulás, nyomor és az emberek semmibe vétele a divat!

 

 

Szigetszentmiklós, 2016 Június 26

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                                                         BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                                                                   Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr668844628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása