Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepeli HÉV - VÁLASZ NÉLKÜL - Már csak egy nap van a határidőig!

2016. június 07. - Buckai Szövetség Egyesület

4 hónapnyi várakozás, válaszra sem méltatás után már csak egy napja van Csepel Polgármesterének egy személyes találkozó időpontjának megadására, ahol  elmondhatja végre a Csepeli HÉV-vel kapcsolatos remélhetőleg immáron ellentmondásoktól mentes elképzeléseit!

 

A határidő letelte után nem csak lépni fogunk, de azt is fogjuk közvetíteni, amit ebből a méltatlan kommunikációból leszűrtünk és megértettünk! Ez, pedig az, hogy 73 ezer agglomerációban élő embert és 76 ezer Csepelen élő ember, összesen 149 ezer ember sorsa, közlekedési lehetősége nem érdekli a Polgármestert! Megértjük azt az üzenetet, hogy számára az sem számít ha a Csepeli HÉV megszüntetésével végső pusztulásba sodorja Csepelt, Dél Pestet és az Agglomerációt is! Valamint megértjük azt az üzenetet is, hogy az agglomerációban élő, de a Csepeli HÉV-et igénybe vevő embereket embernek sem nézi és válaszra sem méltatja!

 

Természetesen ezt az üzenetet nem hagyjuk válasz lépés nélkül!

 

FIGYELJENEK BENNÜNKET!

 

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr778787656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása