Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL Az ARIES KFT-nek és Viola Károlynének! - Kirúgással fenyegetve?

2016. június 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt ARIES Kft!

Tisztelt Viola Károlyné!

 

Ön az elmúlt évek során azt mondta nekünk, hogy bármilyen problémánk van, akkor nyugodtan forduljunk Önhöz, majd segít! Hát most van!

 

Nem olyan régen cikket jelentettünk meg arról, hogy az ARIES Kft-n belül bérfeszület van! Hogy miközben a vezető 1 millió forintot meghaladó havi fizetést, ezen felül jutalmat és miegymást, a további vezetők fél milliós fizetés vesznek fel, aközben az alkalmazottak 70 – 80 – 100 ezer forintért, szószerint megélhetési problémákkal küzdve tűrhetetlen körülmények között, az alapvető munkahelyi körülmények biztosítása nélkül és megalázva kénytelenek dolgozni!

 

Akárhogy is szeretné ezt tagadni Kedves ez sajnos igaz!

 

A cikk megjelenése után többen kerestek fel bennünket, hogy nem mernek írni alá semmit! Nem merik sem az oldalunkat sem a cikket tetszikelni, mert voltak, akik Önnél és voltak akik más Szigetszentmiklósi Önkormányzati cégnél a szőnyeg szélére kerültek emiatt! Szintén többen elmesélték, hogy Ön és egyéb Önkormányzati cégek vezető alkalmazottjai hazugságokkal vádolnak minket, illetve a Szövetség elnökét!

 

De, ha nem igaz amit írunk, akkor miért nem lettünk feljelentve? Miért van az, hogy nekünk van bizonyítékunk, míg Önök és az Önkormányzat is annyit tud mondani, hogy mindaz amit mondunk nem igaz, de alátámasztó bizonyíték az nincs? Nem gondolja, hogy ennek fényében amit tesz az nem más, mint ránk nézve aljas rágalom?

 

És mit keresnek a szőnyeg szélén az alkalmazottak? Tilos velünk egyet érteni? A propagandától eltérő kommunikációt tiltani kell és büntetni?

Nincs vélemény szabadság?

Milyen időket idéz ez?

 

Kedves Viola Károlyné! Nem érzi ezt úgy, hogy hatalommal való visszaélés? Nem érzi azt, hogy ha a bennünket támogató embereket következményekkel fenyegeti, akkor annak valóban lesz következménye? A következménye, pedig nem az alkalmazottra nézve kellemetlen, hanem Önre nézve! Ugyanis olyat tesz és olyan eszközökhöz nyúl, amely törvénytelen!

 

Ha úgy gondolja, hogy mindaz, amit leírtunk nem igaz, akkor kérem pereljen be! Hozom az összes alkalmazott leíratát, aki mindezt jelentette nekünk!

 

Margóra tett kérdés továbbá, hogy az alkalmazottak megregulázása helyett nem a vállalkozás fennmaradásával kellene foglalkozni? Mármint hogy fognak fennmaradni az új szabályozás mellett és hogyan tudnak hozzá alkalmazkodni!

 

A Szövetség és én is Maradok Tisztelettel:

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr338769320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása