Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Baross Gábor: "Minden ember annyit ér, amennyit a köz javára tesz."

2016. május 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Minden ember annyit ér, amennyit a köz javára tesz – mondta egykoron Baross Gábor. De vajon hányan élnek e szerint emberek? Vajon akik e szerint élnek, azokat megbecsülik, elismerik? Vajon így élnek-e képviselőink? S ha így élnek, akkor miért van ennyire lepusztulva ez város és miért pusztul 1970 óta és folyamatosan? S miért kérik ki maguknak, ha nem dicsérik meg őket, ha valami rosszat tesznek? Valamint miért hiszi egyik – másik azt, hogy mindent szabad ő szent és sérthetetlen és miért van az, hogy a másik meg emberséges?

 

Hova tűnt a legnagyobb civil? Rákosi Katinak, akiről csak legekben lehet beszélni vajon segítenek? Vajon lesz idén KATA bál, hogy tudjon segíteni? Vajon talál szponzórokat, hogy oda is szépet tudjon vinni, ahol nehéz az élet és szegényes? Vajon emlékeznek még rá az emberek?

 

Világunk második sötét középkorában, ahol sokan megelégszenek a minősíthetetlennel és a silánnyal felmerül a kérdés, hogy mikor jön egy újabb felemelkedés, amikor sok értékes ember lesz, aki tényleg a köz javára tesz!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr998749736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása