Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Komáromi Zoltán: "Bár van megfelelő géppark, de nincs megfelelő bérmérték! Így fordulhat elő, hogy akár Szigetszentmiklósról, akár Alebertirsáról kell a Fővárosba küldeni mentőket"

2016. május 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Komáromi Zoltán az ATV-ben Kálmán Olgával beszélt tegnap este, melynek felvétele a TV honlapján ma is elérhető! Ebben többek között kifejti, hogy bár meg van a megfelelő mentőautó géppark, de nincs meg a megfelelő mennyiségű bér és ember! Ha utána nézünk annak, hogy minden kapacítás ki van-e használva például Budapesten, akkor rájövünk, hogy nem! Így fordulhat elő, hogy mentőt kell felküldeni, akár Albertirsáról, akár Szigetszentmiklósról, amely nyilvánvalóan onnan fog hiányozni!”

 

És ebben Komáromi Úrnak igaza van! Sokszor érezzük, hogy térségünkből hiányzik a mentő! El kell ezek után gondolkodni azon, hogy hogyan lehetne  bérben, megbecsültségben vonzó területté tenni a mentői pályát, aminek hatására nem csak géppark lesz, hanem hozzá mentős is! Emberéletek múlnak ennek megfelelő kezelésén!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr488745226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása