Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megtalálták olvasóink a kakkuktojást! - Az elírásnak azonban jelentősége van!

2016. május 20. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület olvasói számára egy képet mutatott be, amelyen minden képviselő szerepelt, s amelyen meghatározott objektív okokból kihúztuk a lakosság képviseletére méltatlan személyeket! Hiszen leszerepeltek és csak pusztítani, tehát építeni nem képesek!

 

Egyetlen nevet azonban érdekesen hagytunk! Áthúztuk és valami mást írtunk rá, mint a többiekre! Nem leszerepelt lett a szó, hanem leszepelt, amely aki nem ismerte szándékunkat hathatott elírásként és helyesírási hibaként is!  De nem az volt!

 

Egyrészről kíváncsiak voltunk arra, hogy észre veszik-e és arra is, hogy kinél történt ez meg! A személy itt fontos, mert bár ezernyi jellemtelenséget éltünk meg és ezernyi tűrhetetlen dolgot, s azt is ezerszer leírtuk, hogy nem leszünk egy csapatba vele… a remény mégis ott motoszkál: Hátha visszatér a jó útra! Hátha egyszer tisztességes, becsületes, a közért tenni akaró és tenni tudó képviselő lesz belőle! Hátha egyszer ha másban nem is, de önmagában átgondolja kik segítették és milyen értékek mentén! Hátha egyszer rájön, hogy mindennél fontosabbak egy leszakadó és pusztuló városban a lokálpatrióta értékek, a szép megóvása és a város nemcsak zsibvásáros megsegítése, hanem a tényleges megsegítése is! Hátha egyszer rájön, hogy nem baj, ha ezren mondják buta vagy, gonosz vagy, negatív vagy vagy éppen lökött, de tudod legbelül, hogy az ügy amiért küzdesz igaz! Értéket teremt és fejleszt! Hátha…

 

A képnek azonban volt egy másik célja is! E tekintetben egy vezércikket készít elő! Abból cikkből minden érthető lesz! Az is, hogy miért fontos az ébresztés! Miért fontos az, hogy bemutassuk kik azok, akik bár névleg képviselnek bennünket, utánunk és miattunk vesznek fel juttattatásokat, de ezzel szemben mit tesznek!

 

 Ha nem tudjuk, ha nem értjük, nem tudunk a körmükre koppintani és a változásnak, a fejlesztésnek, a város valaha történő felemelkedésének elszáll az utolsó reménye is!

 

Akarjuk ezt?

Na ugye, hogy nem?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr388733344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása